Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ponta, despre unirea cu R. Moldova: Nu suntem Rusia, nu luam teritorii cu forta

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre unirea cu R. Moldova: Nu suntem Rusia, nu luam teritorii cu forta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca o reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un sistem de valori european si transatlantic si nu ia teritorii cu forta, nefiind Rusia. continuă pe România Liberă

Ponta, despre o reunificare a Romaniei cu Moldova: Romania nu e Rusia, noi nu luam teritorii cu forta

O reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un sistem de valori european si transatlantic si nu ia .

Ponta, despre TVR Chisinau: Nu sunt multumit cu ce se intampla, chiar inca lasa mult de dorit

Premierul Victor Ponta, aflat in Republica Moldova, a afirmat ca este nemultumit de activitatea TVR la Chisinau, care inca lasa mult de dorit, adaugand insa ca inceputul a fost facut prin deschiderea unui post al televiziunii publice romanesti si ca spera intr-un management mai bun, transmit surse din presa.

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli.

Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu

Premierul Ponta a declarat, joi, cu privire la o eventuala decizie a Lukoil de a parasi Romania ca o companie nu pleaca din tara ca este nervos presedintele la ora trei.

Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu la ora trei

Premierul Victor Ponta a spus, joi, raspunzand unei intrebari privind Lukoil, ca o companie nu pleaca din tara pentru ca este nervos presedintele la ora trei. Presedintele Traian Basescu a catalogat inadmisibila presiunea facuta de un lider de la Lukoil asupra procurorilor si Guvernului si a cerut Executivului sa preia rafinaria in cazul in care compania nu va relua productia.

Ponta, despre plecarea Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos presedintele la ora trei

Victor Ponta a spus, joi, raspunzand unei intrebari privind o eventuala strategie pentru situatia in care Lukoil va parasi Romania, asa cum ameninta, ca o companie nu pleaca din tara pentru ca este nervos Basescu.

Ponta, despre cazul Lukoil: Guvernul e pregatit sa ia decizii pentru a salva locurile de munca. Problema trebuie tratata serios, nu fac polemici (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, legat de cazul Lukoil, ca Guvernul este pregatit sa ia toate deciziile necesare pentru a salva locurile de munca si pentru a avea incasari legale la buget. Din punctul de .

Consiliul Superior al Magistraturii decide joi daca vor fi verificate declaratiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va decide, in sedinta de joi, daca este necesara sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a verifica daca declaratiile premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei duc la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

VIDEO. Ponta, despre evaziunea fiscala in agricultura: Este un mijloc de supravietuire

Victor Ponta, premier: Aceasta este baza de la care putem pleca petru reducerea TVA la alte produse: la produsele bio, la produsele de carne, la fructe si legume, adica acolo unde evaziunea fiscala nu este doar efectul unei dorinte de imbogatire, ci este, la un moment dat, un mijloc de supravietuire, ceea ce cred ca trebuie sa indreptam in perioada imediat urmatoare.

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Ponta despre dosarul Lukoil

CSM s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )