Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta nu va discuta cu Basescu despre Consiliul European: Daca are nevoie de documente de la ...

România Liberă România Liberă,
Ponta nu va discuta cu Basescu despre Consiliul European: Daca are nevoie de documente de la ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va discuta cu presedintele Traian Basescu despre reprezentarea Romaniei, in aceasta saptamana, la Consiliul European de la Bruxelles, insa a precizat ca, in cazul in care seful statului va solicita Guvernului vreun document, il va primi, informeaza Agerpres. Maine miercuri - n. r. ), domnul Basescu, pentru ca nu are un aparat propriu si daca are nevoie de orice documente de la Guvern sigur ca i le punem la dispozitie. In rest, ce face domnia sa . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

Basescu refuza sa raspunda intrebarilor despre Congresul PPE si reprezentarea la ...

Presedintele Traian Basescu a refuzat sa raspunda, pe holurile Palatului Parlamentului, la intrebarile jurnalistilor despre afirmatiile premierului Victor Ponta privind reprezentarea la Consiliul European si incalcarea Constitutiei prin venirea sa la reuniunea popularilor europeni, potrivit Mediafax. Seful statului a iesit din sala unde se desfasoara lucrarile Congresului PPE si s-a retras pentru 15-20 de minute in biroul lui Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei, la intoarcere fiind .

UPDATE: Basescu refuza sa raspunda intrebarilor despre Congresul PPE si reprezentarea la Consiliul European

Congresul PPE de la Bucuresti are toate sansele sa ramana in istorie sub numele de Congres al celei de-a doua Unificari Europene. Pentru noi, Popularii europeni, unificarea deplina a Europei nu e o ambitie.

Ponta: Nu am discutat cu Basescu despre Consiliu, nu stiu ce va face acolo

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a solicitat o intalnire cu presedintele pentru a discuta despre subiectele ce vor fi transate la Consiliul European si la care Traian Basescu va participa, dar a mentionat ca ii va pune la dispozitie orice document daca acesta va avea nevoie.

Ludovic Orban: Basescu e cel care trebuie sa mearga la Consiliul European.

Liberalul Ludovic Orban considera ca presedintele Traian Basescu este cel care trebuie sa conduca delegatia Romaniei la Bruxelles, in noiembrie, potrivit realitatea. net Orban spune ca decizia Curtii Constitutionale nu poate fi incalcata, chiar daca la intalnirile europene la care se discuta probleme economice ar trebui sa mearga premierul. Dupa decizia Curtii Constitutionale, este evident ca atat timp cat ramane in vigoare aceasta decizie a CCR, Victor Ponta trebuie sa negocieze cu Traian .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )