Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta, dupa reuniunea PSD: Ramanem la guvernare pana in 2016 in formula noua USL

România Liberă România Liberă,
Ponta, dupa reuniunea PSD: Ramanem la guvernare pana in 2016 in formula noua USL

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 in noua formula USL. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Actuala conducere PSD va fi pana in primavara. Nu ne retragem de la guvernare. Geoana, Sova si Vanghelie au fost sanctionati cu excluderea din partid

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului ca prima decizie luata a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului in primavara lui 2015, cea de-a doua.

Victor Ponta: Actuala conducere PSD va fi pana in primavara. Nu ne retragem de la guvernare. Geoana, Sova si Vanghelie au fost sanctionati cu excluderea din partid (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului ca prima decizie luata a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului in primavara lui 2015, cea de-a doua.

VIDEO. Geoana, Vanghelie si Sova EXCLUSI din PSD. Vanghelie: Echipa Ponta-Dragnea este pierduta pe viata. Pe mine nu ma mai intereseaza niciun plan cu PSD. Consiliul National, in ianuarie, Congres in martie

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat, joi seara, dupa reuniunea partidului ca PSD ramane la guvernare pana in 2016 intr-o formula noua. Comitetul Executiv National al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova.

Ponta: Dupa 10 decembrie restructuram Guvernul. Va avea mai putini ministri

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, ca va propune in cadrul coalitiei de guvernare o restructurare a Cabinetului, in asa fel incat si PLR sa fie reprezentat la nivel de ministri. Restructurarea executivului ar urma sa aiba loc imediat dupa adoptarea bugetului.

Sebastian Ghita, dupa sedinta PSD: Victor Ponta este dator Romaniei cu o reforma reala a partidului. Ion Iliescu trebuie sa se retraga

Prima sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, desfasurata joi la sediul central al partidului, s-a incheiat cu o serie de masuri importante votate de liderii partidului. La finalul sedintei, deputatul.

Victor Ponta: Dupa un an foarte greu m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca a avut nevoie de cateva zile de concediu in urma unui an foarte greu si a infirmat alte informatii privind aceste zile. Dupa un an foarte greu, da, m-am dus.

Victor Ponta: Dupa adoptarea bugetului voi propune o restructurare a Guvernului (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a anuntat, marti, ca dupa ce bugetul pe anul 2015 va fi adoptat va propune o restructurare a Guvernului. Bugetul incepem sa il discutam. Acum e la nivel guvernamental. Pe 10 decembrie v.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )