Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ponta: Am fost impotriva proiectului RMGC inainte de a-l cunoaste pentru ca era sustinut de Basescu

B1 B1,
Ponta: Am fost impotriva proiectului RMGC inainte de a-l cunoaste pentru ca era sustinut de Basescu

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca a fost impotriva Proiectului Rosia Montana inainte sa cunoasca detalii despre proiect pentru ca era sutinut de Traian Basescu, ceea ce, in opinia sa, sigur era. continuă pe B1

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte pentru ca era sustinut de Basescu si am spus ca, daca il sustine Basescu, e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta.

Victor Ponta: Eu am fost impotriva proiectului Rosia Montana prima data pentru ca era sustinut de Basescu si am zis ca, daca il sustine Basescu, sigur e ceva rau / Exista interese din afara Romaniei pentru blocarea unor proiecte economice

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca liderul PNL Crin Antonescu are perfecta dreptate, trebuie o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana, dar ca ordinea logica este urmatoarea: intai facem dezbaterea, prezentam toate cifrele, dupa care luam o decizie. Din pacate, decizia s-a luat deja. Dl Blaga a anuntat-o sambata, desi dl Blaga si PDL stiu foarte bine proiectul, ca ei l-au aprobat, dar acum se spala pe maini, ca si Traian Basescu. Dl Basescu nu mai are nicio treaba cu Rosia Montana acum. Daca e o cearta intre Antonescu si Ponta, el nu se baga, a spus Ponta. Premierul a mai declarat ca exista interese straine pentru blocarea unor proiecte economice ale Romaniei, Rosia Montana fiind unul dintre ele, dar a precizat totodata ca e absolut convins, avand informatii de la serviciile specializate, ca majoritatea celor care protesteaza impotriva proiectului o fac cu buna credinta. Ponta: Relatia cu presedintele Basescu este foarte buna, in sensul ca nu am mai vorbit din luna mai, deci nu ne-am mai certatPonta: Nu se pune problema sa am vreo relatie tensionata cu Antonescu. Pe Crin, Oprescu si Daniel Constantin ii consider camarazii mei.

Ponta explica de ce va vota in Parlament iMPOTRIVA proiectului minier Rosia Montana

Premierul Victor Ponta a explicat in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei motivul pentru care a facut public ca, in calitate de deputat, va vota impotriva proiectului Rosia Montana, aratand ca.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

Romanii, UNITI pentru AUR! 10.000 de oameni au protestat in Bucuresti iMPOTRIVA proiectului de la Rosia Montana

Zece mii de oameni au protestat, din nou, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana. A fost a opta seara de proteste. Manifestantii au marsaluit timp de mai.

Crin Antonescu: Pozitia politica asumata de PNL este de a vota iMPOTRIVA proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni seara, ca pozitia politica asumata de parlamentarii PNL este de a vota impotriva proiectului de lege privind Rosia Montana. Declaratia liderului liberal a vine.

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

Antonescu: Pozitia politica a parlamentarilor PNL este votul impotriva proiectului privind Rosia Montana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, dupa o reuniune a grupurilor liberale din Camera Deputatilor si Senat, ca liberalii din Parlament vor vota impotriva proiectului de lege privind Rosia.

Presedintele CJ Cluj cere parlamentarilor sa voteze impotriva proiectului de la Rosia Montana

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj solicita parlamentarilor clujeni sa voteze impotriva proiectului de la Rosia Montana, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Circa 12.000 de persoane au protestat in Bucuresti impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 12. 000 de persoane au protestat ieri seara, pentru a opta oara consecutiv, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )