Libnet.ro
UNICEF

08:45

Circa 12.000 de persoane au protestat in Bucuresti impotriva proiectului de la Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 12.000 de persoane au protestat in Bucuresti impotriva proiectului de la Rosia Montana

Aproximativ 12. 000 de persoane au protestat ieri seara, pentru a opta oara consecutiv, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana. continuă pe Ziarul Bursa

Romanii, UNITI pentru AUR! 10.000 de oameni au protestat in Bucuresti iMPOTRIVA proiectului de la Rosia Montana

Zece mii de oameni au protestat, din nou, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana. A fost a opta seara de proteste. Manifestantii au marsaluit timp de mai.

Zece mii de oameni au protestat in Bucuresti impotriva proiectului de la Rosia Montana

Zece mii de oameni au protestat ieri seara, pentru a opta oara consecutiv, in Piata Universitatii, impotriva proiectului de exploatare de la Rosia Montana.

VIDEO Cateva sute de persoane au protestat la Sibiu la adresa proiectului Rosia Montana

Ziua de duminica a marcat un record al numarului de sibieni iesiti in strada pentru a protesta la adresa proiectului Rosia Montana.

Protest impotriva proiectului Rosia Montana la Montreal.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana au trecut nu numai granitele Romaniei, ci si Atlanticul. Un miting al romanilor din Canada a avut loc ieri in fata Consulatului Romaniei Din Montreal, anunta Agerpres. Participantii s-au exprimat impotriva folosirii cianurilor in explotarile de la Rosia Montana. Am participat la mitingul de protest de la Montreal pentru ca nu vreau ca oamenii din tara mea sa pateasca ce au patit cei din preajma exploatarilor miniere unde s-a folosit cianura .

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8. Manifestatia incepe la ora 17.00 in Piata Universitatii din Bucuresti si in zeci de orase din tara si strainatate. Si-au anuntat prezenta mii de participanti

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 17. 55 La protest au venit si multi studenti la medicina, imbracati in halate albe. Ora 17. 45 In Piata Universitatii protesteaza circa 300 de persoane. Manifestantii sunt impartiti in doua grupuri, unul la fantana de la Facultatea de Arhitectura, altul in fata Teatrului National. Ei scandeaza: Tradarea de tara in aur se masoara, Nu corporatia face legislatia, Anulati legea distrugerii Rosia Montana acum, Uniti, salvam Rosia Montana, Sanatate da, cianura nu, Romania, trezeste-te!. Protestatarii bat in peturi, iar o parte dintre ei poarta camasi sau tricouri albe. De asemenea, ei au zeci de pancarte si mai multe steaguri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8: Manifestantii au ajuns din nou la Universitate si au ocupat Piata. Traficul in centrul Capitalei incepe sa fie redeschis

Un nou protest pentru Rosia Montana are loc duminica, incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, au fost organizate proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 01:39: In Piata Universitatii se mai afla in jur de 150 de manifestanti. Ei au ajuns la o intelegere cu jandarmii pentru a parasi rondul si a se putea debloca circulatia si se vor deplasa spre zona statuilor. Traficul in rondul de la Universitate a fost redeschis complet. Ora 01:25 Circulatia rutiera a fost redeschisa pe un fir intre Bd. Regina Elisabeta si Bd Carol si intre Bd. IC Bratanu si Bd. Balcescu. In rondul de la Universitate mai protesteaza circa 200 de persoane potrivit estimarilor reporterului HotNews. ro aflat la fata locului. Ora 23. 58 Numarul protestatarilor s-a injumatatit. Grupuri de manifestanti incep sa paraseasca Piata. Traficul este in continuare blocat. Ora 23. 25 Numarul protestatarilor din Piata a mai scazut, insa in continuare rondul de la Universitate este ocupat de cateva mii de oameni. Se scandeaza impotriva presei si a politicienilor. Ora 23:20: Protestatarii au afisat un banner de dimensiuni mari - 10-15 metri - pe care scrie Presa romana plina de minciuna. Ora 23. 00 Protestatarii au scris cu spray pe asfalt un mesaj de sustinere pentru Rosia Montana. Ora 22. 55 Intreaga coloana a intrat in Piata. Circulatia la Km 0 este blocata total. Politia redirectioneaza traficul pe strazile adiacente. Protestatarii s-au stabilit in zona rondului. Nu exista incidente. Ora 22. 33 Protestatarii au ocupat rondul de la Universitate dupa ce au fortat cordoanele de jandarmi. Au existat si imbranceli. Se striga Demisia, demisia la adresa premierului Ponta. Ora 22. 28 Multimea a umplut Piata Rosetti. Coloana se indreapta mai departe spre Universitate. Ora 22. 20 Multimea a ocupat in intregime bd. Carol I. Clinciuri verbale cu jandarmii: Romania, stat politienesc. Ora 22. 10 Protestatarii au ajuns la intersectia cu bd. Carol I si se indreapta spre Universitate. Coloana se intinde pe toata lungimea Caii Mosilor. Ora 21. 50 Potrivit unei alte numaratori neoficiale a Jandarmeriei, numarul protestatarilor este de circa 8. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 8: Manifestantii au ajuns din nou la Universitate si au ocupat Piata. Traficul in centrul Capitalei este paralizat

Un nou protest pentru Rosia Montana are loc duminica, incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, au fost organizate proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 23. 58 Numarul protestatarilor s-a injumatatit. Grupuri de manifestanti incep sa paraseasca Piata. Traficul este in continuare blocat. Ora 23. 25 Numarul protestatarilor din Piata a mai scazut, insa in continuare rondul de la Universitate este ocupat de cateva mii de oameni. Se scandeaza impotriva presei si a politicienilor. Ora 23:20: Protestatarii au afisat un banner de dimensiuni mari - 10-15 metri - pe care scrie Presa romana plina de minciuna. Ora 23. 00 Protestatarii au scris cu spray pe asfalt un mesaj de sustinere pentru Rosia Montana. Ora 22. 55 Intreaga coloana a intrat in Piata. Circulatia la Km 0 este blocata total. Politia redirectioneaza traficul pe strazile adiacente. Protestatarii s-au stabilit in zona rondului. Nu exista incidente. Ora 22. 33 Protestatarii au ocupat rondul de la Universitate dupa ce au fortat cordoanele de jandarmi. Au existat si imbranceli. Se striga Demisia, demisia la adresa premierului Ponta. Ora 22. 28 Multimea a umplut Piata Rosetti. Coloana se indreapta mai departe spre Universitate. Ora 22. 20 Multimea a ocupat in intregime bd. Carol I. Clinciuri verbale cu jandarmii: Romania, stat politienesc. Ora 22. 10 Protestatarii au ajuns la intersectia cu bd. Carol I si se indreapta spre Universitate. Coloana se intinde pe toata lungimea Caii Mosilor. Ora 21. 50 Potrivit unei alte numaratori neoficiale a Jandarmeriei, numarul protestatarilor este de circa 8. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana in Capitala, ziua 8: Coloana de manifestanti a ajuns in zona Obor

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 21. 50 Potrivit unei alte numaratori neoficiale a Jandarmeriei, numarul protestatarilor este de circa 8. Ora 21. 40 Protestatarii au ajuns la Obor, coloana se indreapta spre Calea Mosilor. Circulatia a fost blocata doar partial in rondul de la Obor. Ora 21. 10 Coloana s-a repus in miscare, dupa ce au fost lasate mai multe tramvaie sa treaca. Ora 20. 55 Protestatarii s-au oprit in Piata Stefan cel Mare, la intersectia cu str. Barbu Vacarescu, si scandeaza. Ora 20. 50 Manifestantii au ajuns in dreptul stadionului Dinamo. Coloana de protestatari se intinde pe o distanta de cateva sute de metri. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

LIVE TEXT / VIDEO Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana in Capitala, ziua 8: Manifestantii au ajuns din nou la Universitate si au ocupat Piata. Traficul este blocat

Un nou protest pentru Rosia Montana va a avea loc, duminica incepand cu ora 17. 00, in Piata Universitatii, potrivit unui anunt postat pe Facebook. Aceasta este a opta zi de proteste impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. La protest si-au anuntat prezenta cateva mii de persoane, iar participantii vor purta camasi albe. La protestele de saptamana trecuta s-a anuntat ca acest miting va fi unul foarte mare, echivalent celui de duminica trecuta. In plus, se vor organiza proteste si in marile orase din tara si in strainatate. Vezi in articol locatiile. -------------------------------------------------Ora 22. 55 Intreaga coloana a intrat in Piata. Circulatia la Km 0 este blocata total. Politia redirectioneaza traficul pe strazile adiacente. Protestatarii s-au stabilit in zona rondului. Nu exista incidente. Ora 22. 33 Protestatarii au ocupat rondul de la Universitate dupa ce au fortat cordoanele de jandarmi. Au existat si imbranceli. Se striga Demisia, demisia la adresa premierului Ponta. Ora 22. 28 Multimea a umplut Piata Rosetti. Coloana se indreapta mai departe spre Universitate. Ora 22. 20 Multimea a ocupat in intregime bd. Carol I. Clinciuri verbale cu jandarmii: Romania, stat politienesc. Ora 22. 10 Protestatarii au ajuns la intersectia cu bd. Carol I si se indreapta spre Universitate. Coloana se intinde pe toata lungimea Caii Mosilor. Ora 21. 50 Potrivit unei alte numaratori neoficiale a Jandarmeriei, numarul protestatarilor este de circa 8. HotNews. ro transmite LIVE TEXT desfasurarea protestelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )