Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Ponta i-a cerut Rovanei Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile naturale protejate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta i-a cerut Rovanei Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile naturale protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. D-na ministru, va rog sa nu adoptati astazi niciun act normativ. Daca trebuie discutat cu ONG-urile, sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

VIDEO Victorie a societatii civile asupra Ministerului Mediului: Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta care ar fi dus la distrugerea ariilor protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Reamintim ca mai multe ONG-uri au protestat fata de acest proiect legislativ care ar fi permis pierderea statutului de zona protejata daca acestea ar fi fost afectate partial. Ministrul Rovana Plumb a introdus proiectul pe agenda sedintei Guvernului desi nu se incheiase perioada de dezbatere publica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )