Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi

România Liberă România Liberă,
Ponta: Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi

Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca probabil va urma un lung sir de crize de nervi deoarece presedintele este profund incontrolabil. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, la B1 TV: Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei. / Daca nu va exista un candidat unic al dreptei la prezidentiale pana la 1 iulie, sansele de a castiga sunt foarte mici. Ponta e deja in campan

Romania nu are un pericol de razboi, Romania intra in sistemele NATO. Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei, iar solutia pentru a nu a avea un razboi civil in Ucraina este ca autoritatile din Kiev sa negocieze cu separatistii, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV. Seful statului l-a acuzat pe primul ministru ca este deja in campanie pentru prezidentiale, el sustinand ca candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni, de Voiculescu si de Ghita. Ponta e prototipul unui politician captiv oligarhilor, pentru ca el nu traieste din guvernare, ci din imagine. Basescu a vorbit si despre un candidat unic al dreptei: Daca nu vom avea un candidat unic pana la 1 iulie stabilit de partidele de dreapta, sansele de a castiga alegerile sunt foarte mici. Miza alegerilor prezidentiale este Romania. Ori daca din orgoliu cineva sacrifica Romania, e ticalos.

Ponta sesizeaza CCR dupa implicarea lui Basescu in campania electorala

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, a anuntat premierul Victor Ponta, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Radu Tudor: Ma tem ca Traian Basescu ar putea sa sufere de paranoia

In cadrul emisiunii La ordinea zilei, Radu Tudor a comentat declaratiile facute marti de presedintele Traian Basescu, in timpul unei intalniri cu presa la Palatul Cotroceni. Temerea mea este legata de.

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de.

Conferinta de presa sustinuta de presedintele Traian Basescu: Vezi declaratiile intregrale ale sefului statului

Presedintele TraianBasescu a sustinut o conferinta de presa, marti seara, in cadrul careia i-a transmis un medaj premierul Victor Ponta. Seful statului l-a avertizat pe primul minsitru ca daca nu va.

Traian Basescu: Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Premierul s-a lansat intr-o campanie prezidentiala, ignorand.

Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )