Libnet.ro
UNICEF

23:15

Conferinta de presa sustinuta de presedintele Traian Basescu: Vezi declaratiile intregrale ale sefului statului

B1 B1,
Conferinta de presa sustinuta de presedintele Traian Basescu: Vezi declaratiile intregrale ale sefului statului

Presedintele TraianBasescu a sustinut o conferinta de presa, marti seara, in cadrul careia i-a transmis un medaj premierul Victor Ponta. Seful statului l-a avertizat pe primul minsitru ca daca nu va. continuă pe B1

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la 18. 30, o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 15:00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, duminica, la ora 15:00Urmariti declaratia presedintelui LIVEpe Antena 3. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 15.00

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. 00, in contextul evolutiei dramatice din Ucraina.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 21:00 - Este invitatul emisiunii Actualitatea romaneasca, cu Sorina Matei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul jurnalistei Sorina Matei in emisiunea Actualitatea romaneasca, difuzata in aceasta seara de B1 TV, incepand cu ora 21:00. Presedintele Romaniei va vorbi.

Traian Basescu a prezentat cele sapte motive pentru care Victor Ponta nu trebuie sa fie presedinte

Traian Basescu a sustinut, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care i-a cerut public prim-ministrului Victor Ponta sa se domoleasca cu campania prezidentiala si a prezentat o lista de motive potrivit carora Ponta nu ar trebui votat in functia suprema in stat.

Basescu: Este exclus sa fim atacati. Romanii sunt in deplina siguranta. Constatam un dialog deficitar intre Washington si Moscova

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Palatul Cotroceni, ca dialogul dintre Washington si Moscova este unul deficitar si poate crea premisele declansarii unui razboi civil. Seful statului a reiterat ca asupra Romaniei nu planeaza riscul de a fi atacata de Federatia Rusa, taxand astfel declaratia premierului care a afirmat, ieri, la Craiova, ca ne paste un razboi.

Basescu: Este exclus ca Romania sa fie atacata. Romanii sunt in deplina siguranta

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Palatul Cotroceni, ca dialogul dintre Washington si Moscova este unul deficitar si poate crea premisele declansarii unui razboi civil. Seful statului a reiterat ca asupra Romaniei nu planeaza riscul de a fi atacata de Federatia Rusa, taxand astfel declaratia premierului care a afirmat, ieri, la Craiova, ca ne paste un razboi.

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Radu Tudor: Ma tem ca Traian Basescu ar putea sa sufere de paranoia

In cadrul emisiunii La ordinea zilei, Radu Tudor a comentat declaratiile facute marti de presedintele Traian Basescu, in timpul unei intalniri cu presa la Palatul Cotroceni. Temerea mea este legata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )