Libnet.ro
UNICEF

21:15

Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze. continuă pe Adevărul

FOTO Victor Ponta, dupa ce a fost huiduit la Sambra Oilor din Tara Oasului: Salutari de la Traian Basescu

Sarbatoarea traditionala care se organizeaza, de 57 de ani, pe dealul de la Huta Certeze, in judetul Satu Mare, a fost transformata in ocazie pentru politicieni de a face campanie electorala. Victor Ponta, care a fost huiduit la sarbatoarea la care presedintele Romaniei era nelipsit anii trecuti, le-a spus osenilor: Salutari de la Traian Basescu, care nu va mai putea veni o vreme la Certeze.

FOTO Sambra Oilor, locul in care traditia e sfanta. Ciobanii au venit cu oile la muls. Apoi l-au masurat si au asteptat sa isi primeasca portia de cas si urda

Exista insa si locuri in care traditia e sfanta. Iar sarbatoarea este marcata asa cum se cuvine. Ca pe vremea strabunilor. Un exemplu este Sambra Oilor, din Tara Oasului. in fiecare an, in locul numit Huta- Certeze are loc mulsul oilor. Ca si azi, cand ciobanii au venit cu oile la muls. Apoi l-au masurat si au asteptat sa isi primeasca portia de cas si urda.

REPORTAJ Sambra Oilor, locul in care traditia e sfanta. Ciobanii au venit cu oile la muls. Apoi l-au masurat si au asteptat sa isi primeasca portia de cas si urda

Exista insa si locuri in care traditia e sfanta. Iar sarbatoarea este marcata asa cum se cuvine. Ca pe vremea strabunilor. Un exemplu este Sambra Oilor, din Tara Oasului. in fiecare an, in locul numit Huta- Certeze are loc mulsul oilor. Ca si azi, cand ciobanii au venit cu oile la muls. Apoi l-au masurat si au asteptat sa isi primeasca portia de cas si urda.

EXCLUSIV SURSE: Victor Ponta, cu avionul la Satu Mare. Premierul ar fi renuntat la o aeronava militara in favoarea uneia civile

Surse oficiale au declarat pentru Adevarul ca premierul Victor Ponta ar fi trebuit sa plece in aceasta dimineata, de pe aeroportul din Craiova, cu un avion militar spre Satu Mare, aflandu-se in campanie electorala. Ulterior, dupa ce chemase deja avionul militar de la Bucuresti, premierul s-a razgandit si a comandat un avion privat. Ieri, prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent la Craiova unde s-a intalnit cu alegatorii.

EXCLUSIV Victor Ponta, in campanie electorala cu avionul militar. Premierul a plecat de la Craiova spre Satu Mare la bordul unei aeronave militare

In aceasta dimineata premierul Victor Ponta a plecat de pe aeroportul din Craiova cu un avion militar spre Satu Mare, aflandu-se in campanie electorala. Ieri Prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent la Craiova unde s-a intalnit cu alegatorii.

EXCLUSIV SURSE: Victor Ponta, in campanie electorala cu avionul militar. Premierul a plecat de la Craiova spre Satu Mare la bordul unei aeronave militare

Surse oficiale au declarat pentru Adevarul ca premierul Victor Ponta a plecat in aceasta dimineata, de pe aeroportul din Craiova, cu un avion militar spre Satu Mare, aflandu-se in campanie electorala. Ieri, prim-ministrul Victor Ponta a fost prezent la Craiova unde s-a intalnit cu alegatorii.

VIDEO Victor Ponta: Nu candidez la functia de presedinte decat daca ma sustine si Prahova

Premierul Victor Ponta a fost vineri seara in Prahova, in localitatile Paulesti si Ploiesti, la doua lansari ale candidatilor aliantei PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare. Ponta le-a spus delegatilor de la conferinte ca va candida la functia de presedinte daca va avea si sprijinul Prahovei.

Victor Ponta: Situatia din Ucraina reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, ca situatia din ucraina care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, precizand ca.

Victor Ponta va propune o discutie in CSAT pe tema conflictului din Ucraina

Premierul Victor Ponta spune ca va propune ca in urmatoarea sedinta a CSAT sa existe o analiza foarte clara a institutiilor statului, inclusiv a serviciilor de informatii, legat de ceea ce va putea face Romania pentru a sprijini Republica.

Victor Ponta, la Sambra oilor: Traian Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, aflat, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc Sambra oilor, le-a spus participantilor ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar l-a rugat pe el sa ii salute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )