Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu infirma

B1 B1,
Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu infirma

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada. continuă pe B1

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat nicio dovada

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Victor Ponta: Daca Diaconescu are banii pentru Oltchim, sa-i aduca imediat. Avem noi grija de locurile de munca

Premierul Victor Ponta l-a somat pe Dan Diaconescu sa achite cat mai repede suma de tranzactionare a combinatului Oltchim si l-a acuzat pe democrat liberalul Adriean Videanu ca actioneaza in intelegere.

Ponta: Informatia ca Diaconescu ar dispune de banii pentru Oltchim este falsa, nu a dat ...

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru Oltchim, sustine premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Intrebat la RTV cum comenteaza documentul prezentat joi conform caruia o firma olandeza garanteaza ca Dan Diaconescu dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, premierul a afirmat ca aceasta informatie este una .

Ponta: Informatia ca Diaconescu dispune de banii pentru Oltchim e falsa. Avocatul lui Diaconescu vine cu explicatii

Premierul Victor Ponta considera informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, aparuta joi, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca.

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim. Nu a dat nicio dovada pana acum

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata joi dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii.

Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, in emisiunea Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, scandalul iscat pe marginea privatizarii Combinatului Oltchim, apreciind ca premierul Victor Ponta va pica de.

Politic Show: Privatizarea Oltchim: De ce va fi menajat DD de catre USL si PDL; Ion Cristoiu: Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii pentru Oltchim, Victor Ponta pica de fraier; Senatul este de acord ca judecatorii CCR sa aiba trecut politic

Diaconu - in loc de demisie, un nou mandat. In ciuda verdictului definitiv de incompatibilitate primit in instanta si a legii care ii interzice sa candideze pentru un nou. Stefan Pirpiliu Forta Civica): Nu putem exclude oameni carora nu li se poate reprosa ceva concret. Stefan Pirpiliu, secretarul general al Fortei Civice, vorbeste, intr-un interviu acordat.

Diaconescu, in vajhat pentru Oltchim, peste hotare

Vajhatul de la Oltchim s-a jucat, o zi si jumatate, in deplasare, peste hotare, unde Dan Diaconescu a cautat investitori, calare pe matura, prin Germania, Franta, Spania, Austria si Monaco.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )