Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ponta: Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Este inevitabil

Antena3 Antena3,
Ponta: Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Este inevitabil

Fostul premier Victor Ponta a facut o dezvaluire inedita in emisiunea Subiectiv. Deputatul este convins ca Mihai Tudose va prelua sefia PSD. Totodata, Ponta a vorbit si despre scandalul in care este. continuă pe Antena3

Premierul Mihai Tudose: Vizita la Chisinau este una simbol, de sustinere parcursul proeuropean al Republicii Moldova

Premierul Mihai Tudose a precizat, vineri, ca vizita efectuata la Chisinau este una simbol, care arata angajamentul ferm al Romaniei de a sustine parcursul proeuropean al Republicii Moldova.

Victor Ponta: Eu cred ca la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Dragnea este un catastrofal numar unu

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, a declarat, duminica seara, ca el crede ca actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD. Ponta a facut aceasta declaratie la postul Antena 3.

Ponta trimite sageti catre Dragnea: PSD e condus fie in ritm de samba braziliana, fie...

PSD e condus in ritm de samba braziliana sau dupa regulile de la ruleta ruseasca, a scris Victor Ponta, intr-o postare pe Facebook. E adevarat - Mihai Tudose este un foarte bun jucator de sah si.

Dupa seful ANAF, Mihai Tudose mai face o DEMITERE-SURPRIZA: Antifrauda are un alt sef!

Mihai Tudose l-a demis pe seful ANAF, iar acum a decapitat si Directia generala Antifrauda Fiscala. Astfel, Marin-Marius Florea a fost demis de la conducerea Antifraudei. Florea era la sefia Directiei din.

Mihai Tudose: L-am invins pe Victor Ponta

Prim-ministrul Mihai Tudose a participta la deschiderea Campionatelor Nationale de sah pentru echipe de juniori, competitie care are loc in perioada 22-29 iulie. Prezent la aceasta competitie, Mihai Tudose.

Europarlamentarul Siegfried Muresan critica vizita lui Mihai Tudose la Chisinau: Premierul a semnat cu omologul sau moldovean fratia intereselor PSD - PD

Europarlamentarul Siegfried Muresan a afirmat, vineri, ca premierul Mihai Tudose a semnat cu omologul sau moldovean, Pavel Filip, fratia intereselor PSD - PD, prin vizita efectuata in Republica Moldova.

Eugen Teodorovici, precizari dupa ce a fost demis de Mihai Tudose: Decizia apartine cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in Romania

Senatorul PSD Eugen Teodorovici sustine ca decizia privind demiterea lui din functia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose apartine cuiva care doar crede ca stie tot ce misca in.

Traian Basescu: Numirea lui Mihai Tudose ca premier a fost in pachetul de intelegere al lui Dragnea cu Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a afirmat, joi seara, intr-o emisiune de pe postul B1 TV, ca numirea lui Mihai Tudose ca premier s-a facut intr-un pachet de intelegere intre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea, care i-a garantat ca Guvernul va aloca 2% din PIB pentru inzestrarea Armatei.

Mihai Tudose, despre proiectul de inzestrare a Armatei: Este o prioritizare, nu le putem lua pe toate

Cum va arata proiectul de inzestrare a Armatei si daca se va oferi cei 2% asa cum tara noastra a promis NATO, premierul Mihai Tudose a tinut sa precizeze ca exista un sistem de.

Mihai Tudose: Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din R. Moldova s-a facut prost; este un sistem democratic

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri seara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt in Republica Moldova este criticat din cauza ca s-ar fi comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa. Seful Executivului a precizat ca a fost un proces democratic corect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )