Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ponta: Orban a fost umilit din prostie si la ordin politic de europarlamentari PDL

Adevărul Adevărul,
Ponta: Orban a fost umilit din prostie si la ordin politic de europarlamentari PDL

Ministrul Leonard Orban, fost ministru chiar in Guvernul PDL, a fost umilit din prostie din cauza unui ordin politic transmis europarlamentarilor democrat-liberali care au venit special in locul unor parlamentari PPE si i-au convins si pe altii sa vina impotriva acestuia, a afirmat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Ponta: Orban a fost umilit din prostie si la ordin politic de europarlamentari PDL; o mare ...

Ministrul Leonard Orban, fost ministru chiar in Guvernul PDL, a fost umilit din prostie din cauza unui ordin politic transmis europarlamentarilor democrat-liberali, care au venit special in locul unor parlamentari PPE si i-au convins si pe altii sa voteze impotriva acestuia, afirma premierul Ponta, potrivit Mediafax. Asa magarie nu am vazut in acest an, a spus Ponta la RTV, aratand ca regula este ca europarlamentarii dintr-o tara sa il sustina pe candidatul acelei tari la un post in .

Lichiditatea BVB a fost salvata, din nou, de un deal cu actiuni FP

Bursa de la Bucuresti a scazut vineri cu doar 0,15%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa absenteze de la tranzactionare si unde lichiditatea a fost salvata din nou de un deal cu 1,26% din titlurile Fondului Proprietatea FP).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )