Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Pana la 1 septembrie vreau sa readoptam Codul Fiscal

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ponta: Pana la 1 septembrie vreau sa readoptam Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal. TVA de 19% se va aplica de la 1 ianuarie 2016

Premierul a declarat ca pana la 1 septembrie se va gasi o solutie constitutionala care sa permita adoptarea Codului Fiscal pana la 1 septembrie, astfel ca aplicare efectiva a reducerii TVA la 19 procente sa intre in vigoare la 1 ianuarie.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal pentru ca este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, in.

PSD acuza PNL de ipocrizie. Ponta si Plumb prezinta lista liberalilor care au votat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook lista liberalilor care au votat Codul Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul in Parlament, spre reexaminare. La scurt timp, sefa interimara a PSD, Rovana Plumb, a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat documentul, acuzandu-i pe liberali de ipocrizie.

Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Codul Fiscal, adoptat la pachet sau pe bucati?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extraordinara sau in Guvern, pachet sau masura cu masura. Termenul fixat chiar de premierul Victor Ponta pentru intrarea in vigoare a Codului Fiscal, este 1 septembrie, dupa ce seful statului a cerut reexaminarea actului normativ. Premierul a evitat sa spuna ce solutie prefera.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

Gabriel Oprea, dupa discutia cu Liviu Dragnea: Am hotarat ca Victor Ponta trebuie sa faca o declaratie despre Codul fiscal, iar coalitia sa il sustina total (VIDEO)

Gabriel Oprea s-a intalnit luni cu coordonatorul politic al PSD unde au purtat discutii referitoare la Codul fiscal, potrivit liderului UNPR. Oprea sustine ca cei din coalitie trebuie sa ii intareasca puterea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )