Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Antena3 Antena3,
Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal pentru ca este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, in. continuă pe Antena3

Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Wesley Clark, fost consilier al premierului Victor Ponta, vrea lagare pentru americanii radicalizati

Fostul consilier pe probleme strategice al premierului Victor Ponta, generalul Wesley Clark, propune infiintarea unor lagare pentru americanii radicalizati, asta in contextul recentului atac armat de la biserica.

Ponta: Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a publicat miercuri pe Facebook un mesaj in care anunta ca a decis convocarea Parlamentului, in sesiune extraordinara, pentru reexaminarea noului Cod Fiscal.

SESIUNE EXTRAORDINARA pentru adoptarea Codului Fiscal. Cand vrea Ponta sa aiba loc

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Alina Gorghiu: Victor Ponta nu vrea dezbateri pe Codul fiscal, vrea ordonante

Liberalii se tem ca social-democratii vor refuza sa mai dezbata in Parlament Codul fiscal si vor trimite proiectul pentru a doua oara la Cotroceni, fara sa-l mai imbunatateasca. Co-presedintele PNL,.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Victor Ponta: Ma bucur ca s-au promulgat legea Amnistiei si Codul de Procedura Fiscala, acestea fac parte dintr-o coerenta economica de care guvernul raspunde (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri ca se bucura ca s-au promulgat legea Amnistiei Fiscale si Codul de Procedura Fiscala si ca pana la 1 septembrie va fi adoptat si Codul Fiscal. Ma bucur ca s-a.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma.

Ofensiva PNL in scandalul privind Codul Fiscal: 10 intrebari pentru Victor Ponta

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat ca PNL nu se dezice de prevederile din Codul Fiscal, dar ca premierul Victor Ponta a esuat in a propune masuri pentru a compensa veniturile lipsa generate de masurile din noul Cod Fiscal, asa cum i s-a solicitat. Drept urmare, Raetchi a formulat 10 intrebari pentru premierul Ponta, in contextul dezbaterii privind reexaminarea Codului Fiscal.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )