Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal pentru ca este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, in.

Ponta: Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a publicat miercuri pe Facebook un mesaj in care anunta ca a decis convocarea Parlamentului, in sesiune extraordinara, pentru reexaminarea noului Cod Fiscal.

Eugen Teodorovici: Voi prezenta in Guvern scenarii pentru Codul Fiscal

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extrordinara sau.

PNL il cheama pe Victor Ponta in Parlament pentru Codul fiscal

Liberalii critica intentia premierului Victor Ponta de a-si asuma masurile din noul Cod fiscal fara ca proiectul sa treaca prin Parlament. Liberalii au transmis ca Opozitia nu accepta sub nicio forma.

PSD acuza PNL de ipocrizie. Ponta si Plumb prezinta lista liberalilor care au votat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a publicat pe contul sau de Facebook lista liberalilor care au votat Codul Fiscal, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis proiectul in Parlament, spre reexaminare. La scurt timp, sefa interimara a PSD, Rovana Plumb, a sustinut o conferinta de presa in care a prezentat documentul, acuzandu-i pe liberali de ipocrizie.

SESIUNE EXTRAORDINARA pentru adoptarea Codului Fiscal. Cand vrea Ponta sa aiba loc

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, miercuri, in sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Ponta: Pana la 1 septembrie vreau sa readoptam Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Codul Fiscal, pe masa Coalitiei dupa ce presedintele l-a RESPINS. Ce s-a decis iN LIPSA lui Ponta

Coalitia ia in calcul toate variantele posibile pentru punerea in aplicare a Codului Fiscal: asumarea raspunderii Guvernului, adoptarea prin ordonanta de urgenta si convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara.

Codul Fiscal, pe masa Coalitiei dupa ce presedintele l-a respins. Ce se decide in lipsa lui Ponta

Coalitia ia in calcul toate variantele posibile pentru punerea in aplicare a Codului Fiscal: asumarea raspunderii Guvernului, adoptarea prin ordonanta de urgenta si convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara.

Codul Fiscal, adoptat la pachet sau pe bucati?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extraordinara sau in Guvern, pachet sau masura cu masura. Termenul fixat chiar de premierul Victor Ponta pentru intrarea in vigoare a Codului Fiscal, este 1 septembrie, dupa ce seful statului a cerut reexaminarea actului normativ. Premierul a evitat sa spuna ce solutie prefera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )