Libnet.ro
UNICEF

21:45

Codul Fiscal, adoptat la pachet sau pe bucati?

România Liberă România Liberă,
Codul Fiscal, adoptat la pachet sau pe bucati?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extraordinara sau in Guvern, pachet sau masura cu masura. Termenul fixat chiar de premierul Victor Ponta pentru intrarea in vigoare a Codului Fiscal, este 1 septembrie, dupa ce seful statului a cerut reexaminarea actului normativ. Premierul a evitat sa spuna ce solutie prefera. continuă pe România Liberă

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal nu va fi modificat, dar aplicarea unor masuri poate fi devansata. TVA de 19%, de la 1 ianuarie cel tarziu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorivici, a declarat, marti, ca proiectul Codului Fiscal, retrimis vinerea trecuta spre reexaminare Parlamentului de catre presedintele Klaus Iohannis, nu va suferi modificari, urmand sa fie adoptat in aceeasi forma de Parlament sau printr-o serie de ordonate ale Guvernului. Teodorovici a adaugat ca aplicarea unora dintre masurile prevazute in document ar putea fi devansata. Ministrul Finantelor a subliniat ca cea mai importanta masura prevazuta in noul Cod Fiscal, TVA de 19%, va fi aplicata de la 1 ianuarie cel tarziu.

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane.

Ministrul Finantelor, despre adoptarea Codului Fiscal: Va trece in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare ramane 1 ianuarie 2016 (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata pe B1 TV, ca noul Cod Fiscal va fi adoptat in aceeasi forma, iar data de intrare in vigoare va ramane.

Teodorovici: Orice am scoate din Codul Fiscal, tot nu ne incadram in deficitul de 1,2% din PIB. TVA s-ar putea reduce la 19% chiar inainte de sfarsitul anului

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, el adaugand ca orice s-ar scoate din Codul Fiscal, Romania tot nu s-ar putea incadra in deficitul bugetar de 1,2%.

Masurile din Codul Fiscal vor intra in economie inainte de 1 ianuarie 2016

Guvernul vrea ca masurile din Codul Fiscal, trimis inapoi in Parlament ieri de presedintele Iohannis, sa fie aplicate in economie inainte de 1 ianuarie 2016, avand ca variante ordonante de Guvern sau sesiunea extraordinara a Parlamentului, scenariile urmand sa apara dupa rectificarea bugetara, a declarat, ieri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: Voi prezenta in Guvern scenarii pentru Codul Fiscal

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este posibil ca TVA sa fie redusa la 19% mai devreme de 1 ianuarie 2016, adaugand ca va prezenta in Guvern variantele de adoptare a Codului Fiscal, respectiv in Parlament, in sesiune extrordinara sau.

Eugen Teodorovici: Codul Fiscal sigur va fi implementat. Data: 1 ianuarie 2016 si cu unele masuri devansate

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este convins ca noul Cod Fiscal va fi implementat pana cel tarziu la inceputul anului viitor si a explicat parerea Guvernului despre acest Cod si tinta spre care.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Cotroceni: Codul Fiscal ar putea incalca tocmai Codul Fiscal

Consilierul prezidential Cosmin Marinescu a atras atentia ca noul Cod Fiscal ar putea incalca tocmai Codul fiscal, informeaza Hotnews. Reporter: Sa incepem cu argumentele in baza carora Administratia.

Traian Basescu: Iohannis trebuia sa consulte Guvernul inainte sa respinga Codul Fiscal

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, marti, la plecarea de la sediul Partidului Miscarea Populara ca seful statului ar fi trebuit sa sa cheme Guvernul la consultari inainte de a respinge Codul Fiscal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2608 seconds )