Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta ar putea pleca DIN NOU in Turcia pentru a se opera

România Liberă România Liberă,
Ponta ar putea pleca DIN NOU in Turcia pentru a se opera

Premierul Victor Ponta a precizat, joi, ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia

Victor Ponta a plecat din nou in Turcia, la Istanbul. De data aceasta, Ponta a plecat pentru un consult la medicii care l-au operat la genunchi. Este la control, in urma operatiei pe care a avut-o la.

Victor Ponta A PLECAT DIN NOU in Turcia. Cand se intoarce

Victor Ponta s-a intors in Turcia pentru un control la picior. Ce au constatat medicii .

Iulia Albu o ataca din nou pe Carmen Iohannis: Nu e prima doamna!

Iulia Albu nu s-a putut abtine sa nu comenteze din nou tinuta sotiei presedintelui Romaniei, la un eveniment care s-a tinut chiar in Sibiu. Ar putea sa se imbrace mai bine decat o face acum, erorile sunt pentru.

Robert Turcescu a devenit din nou tatic

Robert Turcescu a devenit pentru a doua oara tatic, dupa ce sotia lui, creatoarea de moda Oana Nutu, a adus pe lume o fetita.

Accesul in tunelul de sub Canalul Manecii, blocat din nou de protestatari

Traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii a fost dat peste cap din nou de zeci de protestatari. Nemultumiti de restructurarile facute si de faptul ca e posibil sa nu-si primeasca banii la sfarsitul lunii,.

Sindicalistii ROMATSA si Ministerul Transporturilor, din nou la masa negocierilor

Reprezentantii ROMATSA vor discuta, marti, din nou, cu reprezentantii Ministerului Transporturilor MT), in conditiile in care la ultima intalnire dintre cele doua parti nu au fost solutionate toate solicitarile controlorilor de trafic.

Victor Ponta dezinformeaza din nou, spunand ca singura lege aprobata fara impact bugetar este cea privind dublarea alocatiilor la copii. A uitat de legile privind pensiile speciale pentru miliari, diplomati si functionari parlamentari

Premierul Victor Ponta sustine ca singura lege aprobata de Parlament, anul acesta, fara niciun fel de impact bugetar, fara niciun calcul, si care a si fost promulgata imediat de presedinte, este Legea dublarii alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Uita, insa, ca au fost multe alte legi aprobate fara acel impact bugetar trecut in notele de fudamentare. Exemple: Legea privind introducerea pensiilor speciale pentru 160. 000 de militari, legea privind pensiile speciale pentru functionarii publici si legea privind pensiile speciale pentru diplomati. Insa, in timp ce aceste legi privind pensiile speciale au fost initiate de Guvern sau parlamentari PSD, cea privind alocatiile copiilor a fost initiata de PNL, si asa poate fi explicata dezinformarea premierului.

Astia nu ne lasa se ne dezvoltam. Conspiratia strainilor loveste din nou

Respingerea Codului Fiscal dezgroapa retorica insidioasa de tip conspirationist si anti-european, ultimul lucru de care Romania are astazi nevoie. Premierul Ponta sau ministrii sai acuza Bruxelles-ul sau marile puteri ca nu lasa Romania sa se dezvolte in cel mai fast moment al sau de dupa 89, impunandu-i conditii economice mai severe decat s-ar justifica. Aceasta teorie, predicata public sau in discutii particulare, mascheaza in realitate incapacitatea Guvernului de a convinge ca poate adopta toate masurile de relaxare fiscala in paralel cu noua lege a salarizarii, care prevede o majorare in medie cu 71% a lefurilor, avand surse din care sa umple un gol bugetar de cateva miliarde bune.

Presa turca: Roman arestat in Turcia pentru ca ar fi incercat sa se inroleze in Statul Islamic

Un roman s-ar afla printre cei 457 de straini arestati in Turcia in primele sase luni ale lui 2015 pentru ca ar fi incercat sa treaca ilegal granita in Siria pentru a se alatura luptatorilor din Statul Islamic, grupare a carei puternica ofensiva din ultimii ani terorizeaza lumea intreaga.

Presa turca: Roman arestat in Turcia pentru ca ar fi incercat sa se inroleze in Statul Islamic. Reactia MAE

Un roman s-ar afla printre cei 457 de straini arestati in Turcia in primele sase luni ale lui 2015 pentru ca ar fi incercat sa treaca ilegal granita in Siria pentru a se alatura luptatorilor din Statul Islamic, grupare a carei puternica ofensiva din ultimii ani terorizeaza lumea intreaga.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3431 seconds )