Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC Bank

Adevărul Adevărul,
Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC Bank

Radu Ghetea, presedintele CEC, va fi schimbat din functie, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV, mentionand ca il sustine total pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, in verificarea activitatii manageriale a lui Ghetea, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC

Radu Ghetea, presedintele CEC, va fi schimbat din functie, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV, mentionand ca il sustine total pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, in verificarea activitatii manageriale a lui Ghetea, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, intrebat daca Ghetea va mai fi presedintele CEC: Nu. Il sustin total pe Daniel Chitoiu sa ia masurile care se impun

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca il sustine pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, sa faca verificari privind activitatea conducerii CEC, referindu-se la schimbarea din functie a presedintelui Radu Ghetea.

Ce salariu are Radu Ghetea, presedintele CEC Bank

Surse de pe piata bancara afirma ca presedintele CEC Bank are un pachet salarial de circa 100. 000 de lei pe luna, fiind mai bine platit chiar decat sefi de mari banci private. Radu Gratian Ghetea are 64 de.

Mucibabici ii ia locul lui Ghetea la CEC Bank?

O alta propunere a Finantelor este Dan Sandu, pe care BNR nu o vede, insa, cu ochi buni Disputa publica dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta privind cumpararea unui teren agricol in judetul Calarasi de catre una dintre fiicele sefului statului pare sa produca o victima colaterala, in persoana lui Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank, institutia de credit de la care Ioana Basescu a contractat imprumutul cu care a facut achizitia.

Radu Ghetea face un pas in spate pe site-ul CEC Bank dupa scandalul telefonului dat de Basescu ministrului Finantelor

Pagina de internet a CEC Bank si-a schimbat radical compozitia saptamana aceasta dupa aparitia informatiilor privind interventia telefonica a presedintelui Traian Basescu pe langa ministrul finantelor Daniel Chitoiu pentru mentinerea lui Radu Ghetea in functia de presedinte al bancii de stat. Fotografiile cu Ghetea si premiile bancherului au disparut de pe portalul bancii si au fost inlocuite de pozitionarile in diferite clasamente ale bancii.

Mucibabici to replace Ghetea as CEO of CEC Bank?

The public disagreement between president Traian Basescu and prime minister Victor Ponta concerning the acquisition of a plot of land in the county of Calarasi by one of the daughters of the president seems to be causing collateral damage, namely Radu Gratian Ghetea, the CEO of CEC Bank, the lender from which Ioana Basescu took out the loan she used to make the purchase.

Seful CEC Bank, victima colaterala in conflictul Basescu-Ponta

Guvernul USL grabeste debarcarea lui Radu Ghetea de la conducerea CEC Bank dupa ce banca i-a dat un credit fiicei presedintelui Basescu pentru cumpararea unui teren si dupa ce seful statului i-a dat un telefon de avertisment ministrului Finantelor pentru a-l pastra pe Ghetea.

VIDEO Seful CEC Bank, victima colaterala in conflictul Basescu-Ponta

Guvernul USL grabeste debarcarea lui Radu Ghetea de la conducerea CEC Bank dupa ce banca i-a dat un credit fiicei presedintelui Basescu pentru cumpararea unui teren si dupa ce seful statului i-a dat un telefon de avertisment ministrului Finantelor pentru a-l pastra pe Ghetea.

Cine este Radu Ghetea, noul calcai al lui Ahile in relatia dintre presedintele Basescu si Executiv

Radu Gratian Ghetea 64 de ani), unul dintre veteranii sistemului bancar romanesc, in prezent presedinte-director executiv al CEC Bank si presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, este noul calcai al lui Ahile in relatia dintre presedintele Traian Basescu si Executiv. Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor, a declarat miercuri seara ca a fost sunat recent de Traian Basescu care l-a rugat sa nu-l schimbe din functie pe Ghetea.

Functia lui Ghetea, 'negociata' pe axa Cotroceni-Finante: cum si DE CE l-a avertizat Basescu pe Chitoiu

Seful statului confirma ca a avut o discutie cu ministrul Daniel Chitoiu, in 17 octombrie, in cursul careia l-a avertizat sa nu-l schimbe din functie pe presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, inainte de terminarea mandatului legal, se arata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )