Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC

Adevărul Adevărul,
Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC

Radu Ghetea, presedintele CEC, va fi schimbat din functie, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV, mentionand ca il sustine total pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, in verificarea activitatii manageriale a lui Ghetea, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Ponta: Radu Ghetea nu va mai fi presedintele CEC Bank

Radu Ghetea, presedintele CEC, va fi schimbat din functie, a declarat, duminica, premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV, mentionand ca il sustine total pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, in verificarea activitatii manageriale a lui Ghetea, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, intrebat daca Ghetea va mai fi presedintele CEC: Nu. Il sustin total pe Daniel Chitoiu sa ia masurile care se impun

Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca il sustine pe ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, sa faca verificari privind activitatea conducerii CEC, referindu-se la schimbarea din functie a presedintelui Radu Ghetea.

Ce salariu are Radu Ghetea, presedintele CEC Bank

Surse de pe piata bancara afirma ca presedintele CEC Bank are un pachet salarial de circa 100. 000 de lei pe luna, fiind mai bine platit chiar decat sefi de mari banci private. Radu Gratian Ghetea are 64 de.

Radu Ghetea face un pas in spate pe site-ul CEC Bank dupa scandalul telefonului dat de Basescu ministrului Finantelor

Pagina de internet a CEC Bank si-a schimbat radical compozitia saptamana aceasta dupa aparitia informatiilor privind interventia telefonica a presedintelui Traian Basescu pe langa ministrul finantelor Daniel Chitoiu pentru mentinerea lui Radu Ghetea in functia de presedinte al bancii de stat. Fotografiile cu Ghetea si premiile bancherului au disparut de pe portalul bancii si au fost inlocuite de pozitionarile in diferite clasamente ale bancii.

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale.

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

Cine este Radu Ghetea, noul calcai al lui Ahile in relatia dintre presedintele Basescu si Executiv

Radu Gratian Ghetea 64 de ani), unul dintre veteranii sistemului bancar romanesc, in prezent presedinte-director executiv al CEC Bank si presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, este noul calcai al lui Ahile in relatia dintre presedintele Traian Basescu si Executiv. Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor, a declarat miercuri seara ca a fost sunat recent de Traian Basescu care l-a rugat sa nu-l schimbe din functie pe Ghetea.

Ponta: Sanatatea are mai multi bani

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca intelege preocuparea personalului medical, dar ca discutiile trebuie bazate pe cifre care indica mai multi bani pentru sanatate anul viitor, nu pe sefi de sindicat care se bat intre ei pentru a arata care este mai vocal.

Presedintele decoreaza armata din Podgorica, pentru ajutorul dat la accidentul din iunie

Presedintele Traian Basescu a conferit, vineri, Ordinul National Pentru Merit - in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace Armatei Muntenegrene din Podgorica, pentru ajutorul acordat victimelor accidentului din Canionul Moraca, scrie Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )