Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune Ponta despre investitiile romanesti in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre investitiile romanesti in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca Romania are crestere economica si in acest moment poate investi in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, transmite agentia IPN.

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei.

Victor Ponta: Romania are crestere economica. Vom continua sa sprijinim Republica Moldova

Romania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele.

Cat castiga un politist in Republica Moldova

Despre salariile colaboratorilor Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova se vorbeste de mult, iar discutiile privind majorarea salariilor au prins contur inca in anul 2013. Politistii, in virtutea functiei, se bucura de mai multe facilitati. Cat castiga un politist in Republica Moldova conform datelor oficiale.

Codul galben de canicula revine in Republica Moldova. Atentionarile meteorologilor

Serviciul Meteorologic de Stat din Republica Moldova a emis un nou cod galben de canicula pentru perioada 26 august - 1 septembrie 2015.

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Ponta, despre acuzatiile aduse lui Iohannis: insailare de speculatii, presupuneri fara dovada concreta

Premierul Victor Ponta i-a luat apararea lui Klaus Iohannis, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au scris ca intre veniturile din chirii pe care presedintele le-a consemnat in declaratiile de avere, in perioada 2004-2007, si sumele care figureaza in contractele semnate pentru inchirierea proprietatilor sale imobiliare, este o diferenta de 115. 000 de euro.

Victor Ponta, despre acuzatiile privind chiriile incasate de Klaus Iohannis: Opinia mea de jurist - o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta

Premierul Victor Ponta afirma, facand referire al calitatea sa de jurist, ca acuzatiile legate de presupusele chirii pe care presedintele Klaus Iohannis le-ar fi incasat fara sa le declare nu sunt decat o insailare de speculatii.

Victor Ponta, despre amanarea dezbaterii Codului Fiscal: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa Parlamentului un Cod foarte bun

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii de catre Parlament a Codului Fiscal, anuntata de Liviu Dragnea, si a precizat ca ar fi cel mai fericit daca s-ar adopta proiectul cu un TVA de 20%.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )