Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta: Seful statului, de acord cu reducerea TVA la 20 %. Ce alte detalii a mai dat premierul

România Liberă România Liberă,
Ponta: Seful statului, de acord cu reducerea TVA la 20 %. Ce alte detalii a mai dat premierul

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Romania TV, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa avem TVA de 20%, cum era in proiectul initial de Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca sustine o modificare la noul Cod Fiscal, si anume o cota de TVA de 20%, cat era in proiectul initial, si nu 19%, cata fost introdus in proiect in urma solicitarilor liberalilor, transmite Agerpres.

Ponta, la Romania TV: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%, dar cu restul masurilor de la o data ulterioara

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Romania TV, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara. Impactul bugetar de 7 miliarde de lei din reducerea TVA ar putea fi acoperit doar din nivelul colectarilor, care este estimat la 10 miliarde de lei, sustine premierul.

Ponta: Iohannis a fost de acord cu TVA de 20%, dar cu restul masurilor de la o data ulterioara

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Romania TV, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara.

Compromis electoral pe reducerea TVA

Liderii politici vor negocia astazi scaderea cotei TVA cu un ochi la bugetul de stat si cu altul la alegerile de anul viitor. Toate cadourile financiare oferite de premierul Ponta, aflat pe picior de plecare, vor trebui decontate de urmatorul Guvern. in plus, cum anul 2016 programeaza doua randuri de alegeri, partidele trebuie sa-si lase rezerve de alte pomeni electorale.

Geoana: PSRO sustine reducerea TVA la 19% si redistribuirea reducerii CAS, in mod egal, intre angajati si angajatori

Mircea Geoana a declarat ca PSRO, partidul pe care il conduce, respinge Noul Cod Fiscal in forma propusa de Guvern si ca solicita reducerea TVA la 19% si redistribuirea reducerii CAS intre angajati si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2432 seconds )