Libnet.ro
UNICEF

12:00

Geoana: PSRO sustine reducerea TVA la 19% si redistribuirea reducerii CAS, in mod egal, intre angajati si angajatori

B1 B1,
Geoana: PSRO sustine reducerea TVA la 19% si redistribuirea reducerii CAS, in mod egal, intre angajati si angajatori

Mircea Geoana a declarat ca PSRO, partidul pe care il conduce, respinge Noul Cod Fiscal in forma propusa de Guvern si ca solicita reducerea TVA la 19% si redistribuirea reducerii CAS intre angajati si. continuă pe B1

Ponta: Seful statului, de acord cu reducerea TVA la 20 %. Ce alte detalii a mai dat premierul

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, la Romania TV, ca in cadrul discutiilor avute la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu reducerea TVA la 20%, insa ar vrea ca eliminarea taxei pe constructii speciale si a accizei sa fie efectuata la o data ulterioara, potrivit Mediafax.

Compromis electoral pe reducerea TVA

Liderii politici vor negocia astazi scaderea cotei TVA cu un ochi la bugetul de stat si cu altul la alegerile de anul viitor. Toate cadourile financiare oferite de premierul Ponta, aflat pe picior de plecare, vor trebui decontate de urmatorul Guvern. in plus, cum anul 2016 programeaza doua randuri de alegeri, partidele trebuie sa-si lase rezerve de alte pomeni electorale.

Kelemen, despre Codul Fiscal: Sustinem 19% TVA; daca nu exista majoritate, acceptam si TVA de 20%

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca la consultarile tehnice privind Codul fiscal Uniunea sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

Kelemen, despre Codul fiscal: Acceptam si TVA de 20% daca nu exista majoritate pentru 19%

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, a declarat, miercuri, ca la consultarile tehnice privind Codul Fiscal, UDMR sustine reducerea TVA la 19%, dar, daca nu se va intruni majoritatea pentru aceasta propunere, va accepta si varianta Guvernului privind TVA de 20%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )