Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case.

România Liberă România Liberă,
Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca Guvernul ii ajuta pe sinistrati chiar daca nu si-au incheiat politele de asigurare obligatorie a locuintei, Ponta a spus ca nu le poate cere polita . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case. Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa?

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, relateaza Mediafax.

Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe.

Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati, indiferent daca au sau nu asigurare pentru locuinte

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Executivul pe care il conduce ii va ajuta pe sinistratii din judetul Galati indiferent daca acestia au sau nu asigurare pentru casele distruse de apa. Vreti sa-i.

Stroe: Sinistratii vor fi ajutati sa isi refaca casele

Sinistratii din Galati care au ramas fara locuinte vor beneficia de ajutoare financiare de la Guvern pentru repararea sau refacerea locuintelor avariate de inundatiile din ultimele zile, a declarat ministrul de Interne, Radu Stroe, conform Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )