Libnet.ro
UNICEF

06:45

Victor Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case. Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa?

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case. Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa?

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe oameni sa moara in apa daca nu si-au facut asigurare?, transmite Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca Guvernul ii ajuta pe sinistrati chiar daca nu si-au incheiat politele de asigurare obligatorie a locuintei, Ponta a spus ca nu le poate cere polita .

Ponta: Sinistratii vor fi ajutati de Guvern indiferent daca au sau nu asigurare pentru case

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati indiferent daca acestia au incheiate sau nu polite de asigurare pentru casele distruse de ape, el adaugand: Vreti sa-i las pe.

Victor Ponta: O hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca o hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala. Redeventa.

Guvernul ii va ajuta pe sinistratii din Galati, indiferent daca au sau nu asigurare pentru locuinte

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca Executivul pe care il conduce ii va ajuta pe sinistratii din judetul Galati indiferent daca acestia au sau nu asigurare pentru casele distruse de apa. Vreti sa-i.

Victor Ponta, intrebat daca Gold Corporation a cumparat politicieni: Probabil ca da, nu am date concrecte

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni seara, daca el crede, ca cetatean, ca firma canadiana Gold Corporation a cumparat politicieni. Probabil ca da. Nu am date concrete in acest sens, dar probabil ca.

Stroe: Sinistratii vor fi ajutati sa isi refaca casele

Sinistratii din Galati care au ramas fara locuinte vor beneficia de ajutoare financiare de la Guvern pentru repararea sau refacerea locuintelor avariate de inundatiile din ultimele zile, a declarat ministrul de Interne, Radu Stroe, conform Mediafax .

VIDEO Ludovic Orban (PNL) cere demisia lui Victor Ponta si a lui Dan Sova pentru Rosia Montana: Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie

Deputatul liberal Victor Ponta cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrului delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sovam in urma scandalului legat de proiectul Rosia Montana. Rosia Montana este un proiect care inseamna o schimbare radicala. Domnul Antonescu nu a fost consultat, conducerea PNL nu a fost consultata. Nu au fost consultate nici grupurile parlamentare ale PSD. ) Nu e un proiect de lege oarecare, ci unul care favorizeaza compania. Premierul nu este consecvent cu promisiunile din campania electorala si programul de guvernare. Ce a facut Ponta in privinta Rosia Montana este scandalos. Nu este departe momentul in care ne vom gandi la o motiune de cenzura daca vor merge pe aceeasi linie domnul Ponta si apropiatii sai, a acuzat Ludovic Orban, la Realitatea Tv.

Victor Ponta: Daca cineva nu si-a facut treaba in perioada inundatiilor il dam afara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in localitatea galateana Cudalbi, afectata de viituri, ca persoanele care nu si-au facut datoria in perioada inundatiilor vor fi date afara. Eu sunt multumit.

Victor Ponta la TVR1: Licenta de exploatare pentru Rosia Montana exista deja/ Nu vreau sa fiu las si sa mai las legea 15 ani in sertar/Despre proteste: Unele revendicari sunt de tip Venezuela

Premierul Victor Ponta este invitat in Editie speciala de pe TVR 1. Premierul a reluat in debutul emisiunii afirmatiile facute despre ultima sa vizita la Rosia Montana, vorbind despre lacuri de cianuri deja existente, dar a inceput sa bata in retragere cand Moise Guran l-a contrat si i-a explicat ca aurul extras din zona nu a fost tratat cu cianuri la Rosia ci a fost dus si prelucrat cu cianuri la Baia Mare, unde a avut loc si cunoscutul accident. Contrele au continuat si pe tema galeriilor unde minierii au facut greva, premierul a stopat discutia Ma bucur domnule Guran ca dumneavoastra sunteti detinatorul adevarului. Daca legea va fi promulgata de Parlament si promulgata de presedinte o voi pune imediat in aplicare [. ]Unele revendicari din strada sunt de tip Venezuela, a declarat premierul.

Victor Ponta: Le-am promis minerilor ca vor fi ascultati

Minerii de la Rosia Montana, care s-au blocat in subteran de cinci, respectiv trei zile, au iesit din mina, duminica seara, dupa aproape o ora de la momentul in care premierul Victor Ponta a coborat la ei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )