Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ponta spune ca Dan Diaconescu nu va fi ministru: Un criteriu este sa pot lucra cu un ministru

B1 B1,
Ponta spune ca Dan Diaconescu nu va fi ministru: Un criteriu este sa pot lucra cu un ministru

Premierul Victor Ponta spune ca Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD. Ponta a mai spus, luni, ca PSD nu a exclus acest lucru, discutia urmand sa continue. continuă pe B1

Victor Ponta: Dan Diaconescu nu va fi ministru

Dan Diaconescu nu va putea ocupa un post de ministru, functie solicitata de catre PPDD, deoarece unul dintre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un ministru este, alaturi de sustinerea politica, capacitatea prim-ministrului de a lucra cu acea persoana, a afirmat premierul Victor Ponta.

Intrarea la guvernare a PPDD, decisa saptamana viitoare. Ponta: Ma inteleg perfect cu Dan Diaconescu, pentru ca nu vorbim

Colaborarea dintre PPDD si PSD, atat in teritoriu, cat si in guvern nu e batuta in cuie, ci depinde de rezultatul negocierilor de luni. Asocierea cu partidul lui Dan Diaconescu este o contra masura a faptului.

Ponta spune ca se intelege bine cu Dan Diaconescu, pentru ca nu vorbesc

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, vineri, ca saptamana viitoare va fi negocieri cu PPDD pentru crearea de majoritati la nivel local, parlamentar si guvernamental, relateaza Mediafax. Premierul a adaugat ca se intelege bine cu liderul PPDD, pentru ca nu vorbesc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )