Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ponta: Sunt convins ca Traian Basescu va trebui sa raspunda in fata legii dupa ce nu va mai fi presedinte

Antena3 Antena3,
Ponta: Sunt convins ca Traian Basescu va trebui sa raspunda in fata legii dupa ce nu va mai fi presedinte

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la un post de televiziune, ca este convins ca Traian Basescu va trebui sa raspunda in fata legii, dupa ce nu va mai fi presedinte, in dosarele penale in care. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

VIDEO Traian Basescu la Congresul avocatilor: Inca ne lipseste o cultura a justitiei. Vedem blocarea actului de justitie in Parlament, prea multe institutii nu aplica hotarari judecatoresti

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca romanilor inca le lipseste o cultura a justitiei, aratand ca prea multe institutii isi permit sa nu aplice hotarari judecatoresti, de la Parlament, care blocheaza actul de justitie, pana la administratiile locale. Din pacate ce ne lipseste este cultura despre justitie - si vedem asta in mass-media in fiecare zi. Presedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat in conditiile in care a castigat de cateva ori Cupa Campionilor Europeni. Nu a existat niciun om politic care sa spuna scoateti-l pentru ca a castigat niste trofee. La noi au fost si sunt adevarate campanii. E proba diferentei de cultura a populatiei, a mass-media legat de actul de justitie, de respectul pentru hotararile justitiei, a aratat seful statului.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Traian Basescu a cerut sprijinul liderului PPE Joseph Daul pentru ca Acordul de asociere dintre UE si Republica Moldova sa se semneze pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit duminica dimineata la Cotroceni pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare liderilor din Consiliul European in care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai si i-a cerut acestuia sprijin in vederea fixarii datei pentru semnare, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele PPE, Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu a primit, duminica dimineata, la Palatul Cotroceni, vizita presedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul. De altfel, cei doi au facut parte din aceeasi familie politica,.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova pe 27 mai.

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai, potrivit Mediafax. Presedintele Basescu, l-a primit, duminica, la Palatul Cotroceni, pe Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European PPE) si presedintele Grupului parlamentar al Partidului .

Traian Basescu se intalneste duminica dimineata cu liderul PPE Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu il primeste duminica la Cotroceni, la ora 8:00, pe Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al Partidului Popular European din cadrul Parlamentului European, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )