Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova pe 27 mai.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova pe 27 mai.

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai, potrivit Mediafax. Presedintele Basescu, l-a primit, duminica, la Palatul Cotroceni, pe Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European PPE) si presedintele Grupului parlamentar al Partidului . continuă pe România Liberă

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Traian Basescu a cerut Consiliului European semnarea Acordului UE - Moldova

Presedintele Traian Basescu l-a primit la Cotroceni, duminica dimineata, pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare pe 25 martie liderilor din Consiliul European prin care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai.

Traian Basescu a cerut sprijinul liderului PPE Joseph Daul pentru ca Acordul de asociere dintre UE si Republica Moldova sa se semneze pe 27 mai

Presedintele Traian Basescu l-a primit duminica dimineata la Cotroceni pe presedintele PPE, Joseph Daul, pe care l-a informat ca a trimis o scrisoare liderilor din Consiliul European in care a cerut stabilirea semnarii Acordului de asociere UE-Moldova la Consiliul din 27 mai si i-a cerut acestuia sprijin in vederea fixarii datei pentru semnare, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu se intalneste duminica dimineata cu liderul PPE Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu il primeste duminica la Cotroceni, la ora 8:00, pe Joseph Daul, presedinte al Partidului Popular European si presedinte al grupului parlamentar al Partidului Popular European din cadrul Parlamentului European, informeaza Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a decorat mai multe personalitati din Republica Moldova: Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa fim din nou impreuna

Presedintele Traian Basescu a decorat, joi, mai multe personalitati de peste Prut, cu ocazia implinii a 96 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, la inceputul procesului de formare a Romaniei Mari. Seful.

Traian Basescu, vizavi de anexarea Crimeei la Rusia: Trebuie sa ne intrebam cine urmeaza, ca o fi Transnistria, Republica Moldova sau regiunea de sud a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu s-a aflat joi la bilantul Ministerului Apararii Nationale, ocazie cu care a spus ca armata romana se califica undeva intre binesi foarte bine, precizand ca este.

Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele PPE, Joseph Daul

Presedintele Traian Basescu a primit, duminica dimineata, la Palatul Cotroceni, vizita presedintelui Partidului Popular European, Joseph Daul. De altfel, cei doi au facut parte din aceeasi familie politica,.

Traian Basescu: Armata romana trebuie sa aiba ca obiectiv cresterea capacitatii de reactie, ceea ce inseamna resurse suplimentare la rectificarea bugetara

Presedintele Traian Basescu a declarat joi ca armata romana trebuie sa-si asume un nou obiectiv, si anume cresterea capacitatii de reactie, citind ca motiv evenimentele din Ucraina care au dus la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa. Traian Basescu a spus ca, pentru atingerea acestui obiectiv, e necesara alocarea de resurse suplimentare incepind cu rectificarea bugetara din acest an. Presedintele Basescu a mai spus ca, avind in vedere ca Federatia Rusa a devenit un actor imprevizibil, orice om politic si strateg militar trebuie sa-si puna intrebarea Cine urmeaza? Ca o fi Transnistria, ca o fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa pina la gurile Dunarii, sint intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declartii ferme a Federatiei Ruse, a declarat Basescu la bilantul Ministerului Apararii Nationale.

Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali.

Presedintele Traian Basescu a decis, vineri, sa nu ii acorde gratierea individuala lui George Becali dupa ce a analizat dosarul sau de gratiere. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a decis, vineri, 28 martie a. c. , neacordarea gratierii individuale a domnului George Becali ca urmare a analizarii dosarului de gratiere a domniei sale. Decizia domnului presedinte Traian Basescu a fost transmisa solicitantului gratierii, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Becali are de .

Victor Ponta: Nu am avut niciun tete-a-tete cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, la 100 de minute despre unele informatii, conform carora ar fi avut o intalnire privata cu presedintele Traian Basescu. Nu, n-am avut niciun tete-a-tete cu Traian.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )