Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ponta: Suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita. Ideea de a ridica un zid nu rezolva problema

Antena3 Antena3,
Ponta: Suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita. Ideea de a ridica un zid nu rezolva problema

Premierul Victor Ponta a raspuns, marti, referitor la atacul ungar, ca suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita, iar decizia vecinilor nostri de a ridica un gard de sarma nu este una. continuă pe Antena3

Ponta: Decizia Ungariei de a ridica un gard scoate aceasta tara din Europa. Suntem in fata unei provocari pentru care Europa nu e pregatita

Premierul Victor Ponta a spuns, marti, la Antena 3, ca decizia Ungariei de a ridica un gard de sarma de-a lungul frontierei pentru a stopa valul de refugiati denota un mod de gandire care scoate Ungaria in afara.

S-a aflat! Iata motivul pentru care s-au despartit Andreea Mantea si Stefan Stan

S-au iubit cu pasiune, iar chimia a existat din prima clipa intre ei. Si, desi toata lumea le dadea multe sanse sa ajunga in fata altarului, cei doi s-au despartit. Iata insa ca acum s-a aflat si.

Motivul HILAR pentru care procesul sefului CJ Harghita a fost AMANAT

Procesul in care seful CJ Harghita, Borboly Csaba, este acuzat de fapte de coruptie a fost amanat, marti, la Tribunalul Harghita, deoarece un inculpat din dosar nu a putut fi adus la instanta deorece politistii nu au avut benzina si nici fonduri pentru combustibil.

Secvential: Romanul pentru care intreaga lume sta in picioare

Unul dintre cei mai apreciati si iubiti artisti pe care i-a dat Romania lumii, maestrul Gheorghe Zamfir, a fost invitatul special al lui Adrian Ursu, in editia de duminica a emisiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )