Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Tot ce am promis in campanie este prevazut in noua Constitutie

Adevărul Adevărul,
Ponta: Tot ce am promis in campanie este prevazut in noua Constitutie

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Crin Antonescu, au vorbit, miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei de pe Antena 3, despre revizuirea Constitutiei, dar si despre referendum. continuă pe Adevărul

NOUA CONSTITUTIE. Antonescu: Parlamentul va avea cel mult 300 de membri.

In noua Constitutie, Parlamentul va fi constrans sa aiba cel mult 300 de membri, a declarat seful Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Intrebat, miercuri, dupa ce proiectul de revizuire a Constitutiei a fost adoptat de catre Comisia de resort, daca poate spune cati parlamentari va avea viitorul Parlament, Antonescu a raspuns: Nu pot spune acest lucru, deoarece acest numar este in functie de Legea electorala. Citeste si NOUA CONSTITUTIE. Proiectul de revizuire a Legii fundamentale, .

NOUA CONSTITUTIE. Antonescu: Parlamentul va avea cel mult 300 de deputati.

In noua Constitutie, Parlamentul va fi constrans sa aiba cel mult 300 de deputati, a declarat seful Senatului, Crin Antonescu, potrivit Mediafax. Intrebat, miercuri, dupa ce proiectul de revizuire a Constitutiei a fost adoptat de catre Comisia de resort, daca poate spune cati parlamentari va avea viitorul Parlament, Antonescu a raspuns: Nu pot spune acest lucru, deoarece acest numar este in functie de Legea electorala. Citeste si NOUA CONSTITUTIE. Proiectul de revizuire a Legii .

Crin Antonescu: Noua Constitutie va constrange Parlamentul sa legifereze un numar maxim de 300 deputati

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca noua Constitutie va constrange Parlamentul ca, atunci cand va elabora Legea electorala, sa faca in asa fel incat numarul de 300 de deputati sa nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )