Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ponta ii va trimite, luni, lui Basescu propunerea pentru Transporturi

Adevărul Adevărul,
Ponta ii va trimite, luni, lui Basescu propunerea pentru Transporturi

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata seara, ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea acestui raspuns, sa doreasca sa ii faca lui un dosar penal pentru ce va face ca ministru interimar la Transporturi. continuă pe Adevărul

Ponta ii va trimite, luni, lui Basescu propunerea Silaghi pentru Transporturi, dar banuieste ca ii va face dosar ca interimar

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata seara, ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea acestui raspuns, sa doreasca sa ii faca lui un dosar penal pentru ce va face ca ministru interimar la Transporturi.

Ponta trimite lui Basescu propunerea de numire a lui Silaghi la sefia Transporturilor

Premierul Victor Ponta afirma ca ii va transmite presedintelui Traian Basescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru si ca va astepta un raspuns, adaugand in acelasi timp ca este posibil ca seful statului, prin amanarea.

Victor Ponta: Pana luni vom sti numele noului ministru al Transporturilor

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca numele noului ministru al Transporturilor, dupa demisia luiRelu Fenechiu, va fi cunoscut pana cel tarziu luni. Acesta a adaugat ca nu a vorbit inca cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )