Libnet.ro
UNICEF

08:30

Victor Ponta: Pana luni vom sti numele noului ministru al Transporturilor

B1 B1,
Victor Ponta: Pana luni vom sti numele noului ministru al Transporturilor

PremierulVictor Ponta a declarat, joi, ca numele noului ministru al Transporturilor, dupa demisia luiRelu Fenechiu, va fi cunoscut pana cel tarziu luni. Acesta a adaugat ca nu a vorbit inca cu. continuă pe B1

Ponta, despre numirea lui Silaghi: Pana luni vom sti ministrul la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu a fost inca contactat de presedintele Traian Basescu pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor, dar ca asteapta un raspuns, probabil, pana.

Biserica Greco-Catolica contesta rezultatele recensamantului, printr-o scrisoare trimisa lui Victor Ponta

Episcopul greco-catolic de Oradea, Virgil Bercea, a adresat joi o scrisoare Primului Ministru Victor Ponta prin care contesta, in numele Bisericii Greco-Catolice, rezultatele oficiale ale recensamantului din 2011 si-i solicita acestuia explicatii oficiale fata de modul de raportare al realitatii confesionale din Romania, se arata intr-un comunicat trimis de Biserica Catolica.

Ponta preia, luni, interimatul la Ministerul Transporturilor.

Premierul Victor Ponta preia, luni, interimatul la Ministerul Transporturilor, dupa ce fostul ministru Relu Fenechiu a fost condamnat in dosarul Transformatorul, informeaza un comunicat al Guvernului, remis redactiei. Ponta va prelua mandatul de la ora 13. 00, mai transmite Biroul de Presa al Guvernului. Citeste si Fenechiu: M-am intalnit cu premierul si i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor Ministerul Transporturilor a informat, vineri, ca vicepresedintele PNL Relu Fenechiu .

Victor Ponta: Vom adopta un act normativ prin care vor fi premiati elevii care au luat nota zece la Bacalaureat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri a Guvernului va fi aprobat un act normativ prin care Ministerul Educatia va putea premia cei circa 130 de elevi care au luat nota zece la Bacalaureat. Ponta crede ca au fost mai putini copii care au copiat decat in anii trecuti. inteleg, astazi, domnule ministru al Educatiei, ca o sa adoptam un act prin care puteti sa ii premiati pe cei 124 de elevi care au luat zece la Bac. Eu inteleg ca am vorbit de cei care au copiat si e bine ca ii sanctionam si ii pedepsim. Cred ca sunt mai putini decat in anii trecuti, dar oricum, e si asta o stire, a spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Vom adopta un act normativ prin care vor fi premiati elevii care au luat nota zece la Bacalaureat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de miercuri a Guvernului va fi aprobat un act normativ prin care Ministerul Educatia va putea premia cei circa 130 de elevi care au luat nota zece la Bacalaureat. Ponta crede ca au fost mai putini copii care au copiat decat in anii trecuti. inteleg, astazi, domnule ministru al Educatiei, ca o sa adoptam un act prin care puteti sa ii premiati pe cei 124 de elevi care au luat zece la Bac. Eu inteleg ca am vorbit de cei care au copiat si e bine ca ii sanctionam si ii pedepsim. Cred ca sunt mai putini decat in anii trecuti, dar oricum, e si asta o stire, a spus Ponta.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile / Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare. Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Eu nu-l voi vota, am propriile mele convingeri, dar am datoria ca prim-ministru sa nu stau cu el in sertarVictor Ponta, despre discutiile privind inregistrarea cartelelor pre-platite: Furtuna intr-un pahar cu apa. Sistemul se practica in 17 tari europeneVictor Ponta, despre reducerea TVA la paine: Celor de la FMI nu le place ideea, sunt sceptici, dar decizia e a Guvernului.

Victor Ponta, despre prezentarea referitoare la MCV: Pozitia Comisiei si a statelor membre a fost extrem de pozitiva, ca Romania a facut progrese in toate directiile/ Numele lui Fenechiu nu a fost invocat

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara, intr-o emisiune la Digi24, ca informarea despre Romania privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), facuta in cursul zilei de Comisia Europeana, a prezentat o pozitie extrem de pozitiva, respectiv ca tara noastra a facut progrese in toate directiile, el calificand totodata drept o mica petarda informatiile aparute in presa potrivit carora CE a atentionat Guvernul roman ca planul pentru bani europeni este incoerent si fara prioritati clare.

LIVE TEXT Traian Basescu la Chisinau: N-am vazut moldoveni cu ochii oblici, ce sa caute in Uniunea Eurasiatica? / Pentru mine a fost socant ca premierul Iurie Leanca i-a cerut lui Victor Ponta sa reduca numarul de burse pentru studentii din Republica Mol

Traian Basescu a calificat socanta propunerea premierului moldovean Iurie Leanca adresata premierului Victor Ponta pentru scaderea numarului de burse pentru studentii din Republica Moldova. Raspunsul nostru, insa nu poate fi decat ca il marim numarul de burse - n. red. ), dand o sansa acestor tineri sa invete in Romania si apoi sa lucreze in Republica Moldova, fiindca Romania are niste obligatii morale fata de generatia tanara, a adaugat Basescu intr-un interviu pentru Romania Libera in preziua vizitei sale la Chisinau. Ora 10:42: Traian Basescu a fost intampinat de presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la resedinta de stat de la Chisinau. Cei doi sefi de stat s-au imbratisat, pupat si tinut de mana. Ora 10:20: Traian Basescu, intampinat atat de sustinatori, cat si de protestatari la resedinta omologului sau moldovean, Nicolae Timofti. La un capat al strazii unde se afla resedinta de stat au venit sustinatori ai presedintelui care ii scandau numele, strigau 'Unirea!' si fluturau steagul Romaniei. La celalalt capat al strazii cativa protestatari scandau 'Jos unirea!'.

Victor Ponta, PRIMUL beneficiar al cardului de sanatate.

Pana la finalul lunii iulie, 200 de mii de romani ar putea sa detina un card de sanatate. Primii vor fi cei din judetul Arad. Primul card a fost inmanat premierului Victor Ponta saptamana trecuta, a declarat, marti, Cristian Busoi, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Avem targhet 7,5 milioane de carduri pana la sfarsitul acestui an. Acestea vor fi distribuite Caselor de Sanatate, a mai spus Presedintele CNAS. Distributia cardurilor se va face prin intermediul .

Victor Ponta: Presedintele ma va informa pana la sfarsitul saptamanii daca e de acord cu numirea lui Silaghi la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, el adaugand ca, pana la finalul saptamanii, asteapta un raspuns din partea sefului statului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )