Libnet.ro
UNICEF

22:31

Ponta: USL isi lanseaza candidatii la parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Ponta: USL isi lanseaza candidatii la parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca Uniunea isi va lansa toti cei 450 de candidati la alegerile parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ponta: USL isi lanseaza candidatii la parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, dupa sedinta conducerii USL, ca Uniunea isi va lansa toti cei 450 de candidati la alegerile parlamentare pe 17 octombrie, in Bucuresti, potrivit Mediafax. Pe data de 17 octombrie vom avea lansarea. Lista se lucreaza acum. Numarul era stabilit de la Murighiol, iar cum se lucreaza pe candidaturi. Sper sa se finalizeze discutiile pe candidaturi in seara asta, daca nu, mai continuam maine, a spus Ponta. Lansarea candidaturilor USL va coincide .

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe.

Lansarea candidatilor USL va avea loc pe 17 octombrie

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, in perioada urmatoare fiind finalizate listele care ii cuprind pe acestia, a anuntat marti seara presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al Uniunii, citat de Agerpres.

Victor Ponta: Pe 17 octombrie vom lansa cei peste 400 de candidati USL la alegerile parlamentare

Lansarea celor peste 400 de candidati ai Uniunii Social Liberale la alegerile parlamentare din 9 decembrie va avea loc pe 17 octombrie, la Bucuresti, a anuntat marti seara liderul USL Victor Ponta, transmite.

Apple ar putea prezenta iPad mini pe 17 octombrie, iar vanzarile vor debuta pe 2 noiembrie - surse

Apple va prezenta o versiune mai mica a tabletei iPad pe 17 octombrie, iar vanzarile efective urmeaza a incepe pe 2 noiembrie, scrie site-ul Macworld, citand diversi analisti din piata. Despre un iPad Mini cu ecran de 7,85 inch se scrie de mult timp, iar estimarile arata ca pretul de pornire ar fi de circa 250-300 dolari in SUA. Daca datele inaintate sunt corecte, Apple va prinde si sezonul sarbatorilor.

Daniel Funeriu: Doamna Andronescu il remaniaza pe Ponta sau isi distruge ireversibil reputatia

Doamna Andronescu are, la aceasta motiune, un singur raspuns de dat: il remaniaza pe Ponta, retragandu-i diploma de doctor obtinuta prin furt, asa cum cere Universitatea din Bucuresti, sau isi distruge reputatia ignorand ceea ce a vazut o lume intreaga: faptul ca are un premier, Victor Ponta, vinovat de furt intelectual?, sustine fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu. Deputatii dezbat astazi, 2 octombrie, motiunea simpla pe Educatie initiata de PDL.

Funeriu: Andronescu il remaniaza pe Ponta sau isi distruge ireversibil reputatia.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu declara ca Ecaterina Andronescu este pusa, din cauza premierului Victor Ponta, in cea mai jenanta postura la motiunea simpla pe Educatie care va fi dezbatuta marti, el afirmand, de asemenea, ca ministrul a luat cateva masuri total gresite in domeniu, potrivit Mediafax. Doamna Andronescu are, la aceasta motiune, un singur raspuns de dat: il remaniaza pe Ponta, retragandu-i diploma de doctor obtinuta prin furt, asa cum cere Universitatea din Bucuresti, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )