Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ponta a vorbit la Summitul UE-Europa de Sud-Est despre mesterul Manole si Miorita

România Liberă România Liberă,
Ponta a vorbit la Summitul UE-Europa de Sud-Est despre mesterul Manole si Miorita

Premierul Victor Ponta le-a vorbit participantilor la Summitul UE-Europa de Sud-Est, de la Bucuresti, despre Mesterul Manole si Miorita, spunandu-le ca nu mai vrea sa traiasca in legende, unde tot ce este construit ziua se naruieste noaptea sau in care ciobanul roman asteapta prietenii sa il omoare, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Bucurestiul gazduieste summitul UE al Europei de Sud-Est

Bucurestiul va gazdui, luni si marti, summit-ul UE al Europei de Sud-Est, Pe drumul spre stabilitate si crestere. Lideri politici din intreaga Europa vor fi prezenti la eveniment, iar lucrari.

Summit-ul UE al Europei de Sud-Est, organizat de The Economist, incepe astazi la Bucuresti

Personalitati si reprezentanti de top din politica si domeniul economic se vor reuni, timp de doua zile, la Bucuresti, la Summit-ul UE al Europei de Sud-Est intitulat Pe drumul spre stabilitate si crestere, organizat de The Economist.

Summitul Asia - Europa: Vladimir Putin si Petro Poroshenko se intalnesc in prezenta principalilor lideri europeni

Presedintii rus si ucrainean, Vladimir Putin si Petro Poroshenko, s-au intalnit vineri la Milano, in prezenta principalilor lideri europeni, in marja summit-ului Asia - Europa ASEM), potrivit AFP.

Summitul Asia - Europa: Vladimir Putin si Petro Poroshenko s-au intalnit in prezenta principalilor lideri europeni

Presedintii rus si ucrainean, Vladimir Putin si Petro Poroshenko, s-au intalnit vineri la Milano, in prezenta principalilor lideri europeni, in marja summit-ului Asia - Europa ASEM), potrivit AFP. UPDATE Renzi s-a declarat potizitiv dupa intalnire. Evident, exista inca multe divergente, este normal, insa vreau sa subliniez vointa reala pentru gasirea unei solutii si sunt pozitiv dupa aceasta intalnire, a declarat el presei.

Ponta este DOAR PREMIER cand vine vorba despre votul pentru ARESTAREA lui Hrebenciuc

Victor Ponta a afirmat, vineri, la Arad, intrebat fiind cum va vota, in calitate de deputat, cererea prin care DNA solicita avizul pentru arestarea lui Viorel Hrebenciuc si a lui Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, ca el se ocupa cu Guvernul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )