Libnet.ro
UNICEF

21:30

C. T. Popescu: De ce radea ministrul Toader cand a prezentat evaluarea procurorilor sefi

Antena3 Antena3,
C. T. Popescu: De ce radea ministrul Toader cand a prezentat evaluarea procurorilor sefi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat discursul de 45 de minute al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a criticat activitatea Ministerului Public si a DNA, dar, in urma evaluarii pe care a. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, raspuns pentru cei care critica evaluarea procurorilor sefi: Mi-am exercitat competentele mele legale si constitutionale (VIDEO)

Dupa o evaluare care a durat doua saptamani, ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri concluziile in privinta sefei DNA Laura Codruta Kovesi si a procurorului general Augustin.

Sorin Grindeanu: Ma astept ca inainte de a fi facuta publica evaluarea procurorilor sefi, sa iau act de ea ca sef al Guvernului (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar afla miercuri ce parere are ministrul Justitiei despre ei. Tudorel Toader a anuntat ca va face publice concluziile evaluarilor in privinta celor doi in cadrul.

Moment hilar la conferinta de presa interminabila a lui Tudorel Toader: Cand ajungeti la concluzii? / Azi!

Conferinta de presa extrem de lunga sustinuta miercuri de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut si un moment hilar: dupa 35 de minute, in sala s-a produs oarecare miscare, iar Toader i-a spus in gluma unui cameraman sa astepte cu filmarea pana cand ajunge la concluziile despre evaluarea lui Kovesi si Augustin Lazar. Imediat, o ziarista l-a intrebat pe ministru: 'Cand ajungeti la concluzii - n. red. )?' Toader a raspuns zambind: 'Azi!'.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )