Libnet.ro
UNICEF

19:45

POR - programul care a atras cei mai multi bani de la UE are un grad de absorbtie de 30%

Adevărul Adevărul,
POR - programul care a atras cei mai multi bani de la UE are un grad de absorbtie de 30%

Programul Operational Regional a avut cel mai bun grad de absorbtie a banilor de la UE 30%, conform lui Calin Surdeanu, seful autoritatii de management. El a sustinut, la Cluj, ca in cateva luni, gradul de absorbtie va ajunge la 50% pentru ca vom lucra pana la 2 noaptea. continuă pe Adevărul

Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Romanii au devenit mai cumpatati atunci cand isi fac cumparaturile si se gandesc cu mai multa atentie acum unde si cum sa-si investeasca banii. Remarca a fost facuta de consilierul guvernatorului BNR,.

Kelemen: Notiunea de regiune in Constitutie inseamna mai multi bani din buzunarele cetatenilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat decizia Comisiei de revizuire a Constitutiei privind introducerea notiunii de regiune, aratand ca acest lucru inseamna mai multa birocratie si mai multi bani din buzunarele cetatenilor.

Doi morti si mai multi oameni disparuti, in urma inundatiilor din Cehia

Doi morti si mai multi oameni disparuti s-au inregistrat, ieri, in Cehia, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale, conform AFP.

UNICEF: Copiii cu dizabilitati sunt cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare.

Copiii cu dizabilitati au cele mai mici sanse sa beneficieze de educatie, sanatate si protectie, ei fiind printre cei mai expusi la violenta, abuz, exploatare si neglijare, mai ales daca sunt izolati in institutii din cauza stigmatului social si a costurilor financiare, arata un raport UNICEF, citat de Mediafax. Raportul Starea Copiilor Lumii 2013 - Copiii cu dizabilitati, prezentat marti de UNICEF, arata ca, la nivel international, exista putine date in ceea ce priveste numarul exact al .

Care sunt cele mai bune proiecte ale societatii civile in 2013.

Un proiect dedicat copiilor internati in sectiile de oncologie, derulat de Asociatia Little People, a fost marele castigator al Galei Societatii Civile, conform unui comunicat remis redactiei. In competitia care rasplateste cele mai bune proiecte ale organizatiilor non-guvernamentale, a carei finala a avut loc luni seara, in Bucuresti, s-au inscris peste 200 de organizatii. Asociatia Little People Romania a castigat cele mai multe premii pentru proiectele: Scoala mea in spital .

Tot mai multi angajatori nu mai tin cont de orientarea sexuala a candidatilor

Povara orientarii sexuale pare sa se ridice usor si de pe umerii cuplurilor de acelasi sex din Romania. Angajatorii aproape ca nu mai tin cont de cine cu cine se iubeste, iar guvernantii vor cu orice pret ca.

Din ce in ce mai multi romani cred asta dupa extragerea de la Loto 6/49 de aseara. Vezi numerele norocoase

Premiul cel mare de peste 8,3 milioane de euro, pus in joc de Loteria Romana la extragerea 6 din 49, nu a fost castigat. Numerele norocoase au fost 6, 34, 36, 9, 26 si 16. Nimeni nu a mai ghicit cele sase.

Agentii Politiei Locale si ai IPJ Timis, cei mai buni la tir intr-un turneu international

In weekend-ul trecut, Timisoara a fost gazda celei de-a patra editii a Turneului International de Tir Top Gun, care a avut loc la poligonul Giarmata Vii si la care au participat 20 de echipe din trei tari.

Ei sunt cei mai buni ciclisti din Dobrogea.

Inca o editie a Turului Dobrogei la Ciclism, a 14-a, a ajuns la final. Organizatorii, rutierii, antrenorii, toti s-au declarat incantati de competitie si de modul cum au decurs ostilitatile. In final, intrecerea a fost catalogata una drept frumoasa de majoritatea participantilor si celor implicati. De asemenea, Federatia Romana de Ciclism si Triatlon a anuntat ca de la editiile urmatoare sprijinul va fi mult mai consistent, promisiune venita chiar din partea presedintelui Eduard Novak, .

Putin a semnat legea anti-fumat: Iata care sunt cele mai dure restrictii pentru fumatorii din Rusia

Legea care interzice fumatul in locuri publice a intrat in vigoare, astazi, in Rusia, scrie Ria Novosti Astfel, de la 1 iunie, rusii nu mai au voie sa fumeze in cladirile guvernamentale, spitale, scoli, spatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )