Libnet.ro
UNICEF

08:30

Kelemen: Notiunea de regiune in Constitutie inseamna mai multi bani din buzunarele cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Kelemen: Notiunea de regiune in Constitutie inseamna mai multi bani din buzunarele cetatenilor

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat decizia Comisiei de revizuire a Constitutiei privind introducerea notiunii de regiune, aratand ca acest lucru inseamna mai multa birocratie si mai multi bani din buzunarele cetatenilor. continuă pe Adevărul

Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Romanii au devenit mai cumpatati atunci cand isi fac cumparaturile si se gandesc cu mai multa atentie acum unde si cum sa-si investeasca banii. Remarca a fost facuta de consilierul guvernatorului BNR,.

Comisia de revizuire a Constitutiei a decis: Notiunea regiune, introdusa in legea fundamentala

Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, marti, un amendament propus de PSD prin care este introdusa notiunea regiune in textul legii fundamentale. Decizia a fost luata cu 18 voturi.

Comisia de revizuire a Constitutiei: A fost introdusa notiunea regiune in legea fundamentala

Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei, reunita marti in cea de-a doua sedinta, a adoptat un amendament prin care este introdusa notiunea regiune in textul legii fundamentale. Amendamentul propus de PSD a primit 18 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere.

Comisia de revizuire a Constitutiei a introdus notiunea regiune in legea ...

Comisia parlamentara pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, marti, un amendament propus de PSD prin care este introdusa notiunea regiune in textul legii fundamentale, scrie Mediafax. In favoarea amendamentului au fost inregistrate 18 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere. Citeste si Antonescu: Trecem in protocolul USL revizuirea Constitutiei si regionalizarea pana la finele anului In Comisia de revizuire a Constitutiei a fost modificat articolul 3, alineatul 3, astfel: .

Doi morti si mai multi oameni disparuti, in urma inundatiilor din Cehia

Doi morti si mai multi oameni disparuti s-au inregistrat, ieri, in Cehia, in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale, conform AFP.

POR - programul care a atras cei mai multi bani de la UE are un grad de absorbtie de 30%

Programul Operational Regional a avut cel mai bun grad de absorbtie a banilor de la UE 30%, conform lui Calin Surdeanu, seful autoritatii de management. El a sustinut, la Cluj, ca in cateva luni, gradul de absorbtie va ajunge la 50% pentru ca vom lucra pana la 2 noaptea.

Tot mai multi angajatori nu mai tin cont de orientarea sexuala a candidatilor

Povara orientarii sexuale pare sa se ridice usor si de pe umerii cuplurilor de acelasi sex din Romania. Angajatorii aproape ca nu mai tin cont de cine cu cine se iubeste, iar guvernantii vor cu orice pret ca.

Din ce in ce mai multi romani cred asta dupa extragerea de la Loto 6/49 de aseara. Vezi numerele norocoase

Premiul cel mare de peste 8,3 milioane de euro, pus in joc de Loteria Romana la extragerea 6 din 49, nu a fost castigat. Numerele norocoase au fost 6, 34, 36, 9, 26 si 16. Nimeni nu a mai ghicit cele sase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )