Libnet.ro
UNICEF

20:15

Porosenko: Ofensiva din estul Ucrainei este sustinuta de Germania si Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Porosenko: Ofensiva din estul Ucrainei este sustinuta de Germania si Statele Unite

UE a interzis, pana acum, eliberarea unor vize si a blocat averile a aproximativ 60 de rusi si ucraineni implicati in escaladarea conflictului dintre cele doua tari, dar nu a impus sanctiuni economice de anvergura anumitor sectoare, o etapa cunoscuta la Bruxelles ca faza a treia. continuă pe România Liberă

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de .

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de rachete.

Separatistii sustin ca au doborat un avion de transport militar in estul Ucrainei

Un avion de transport militar ucrainean a fost doborat, luni, de rebelii prorusi in estul Ucrainei, a anuntat serviciul de presa al Republicii populare Lugansk autoproclamate, relateaza.

Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Cel putin 30 de persoane au murit si 40 de persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului, informeaza AGERPRES. in prezent, politia.

Porosenko: Ofiteri militari rusi lupta in estul Ucrainei, de partea insurgentilor

Presedintele Petro Porosenko a mai spus ca in ultimele trei zile, un nou sistem rus de rachete a fost utilizat impotriva fortelor armate ucrainene si ca au fost confirmate informatiile ca ofiteri militari rusi participa la operatiuni militare impotriva trupelor ucrainene.

Porosenko si Merkel se declara increzatori intr-un dialog cu separatistii prorusi

Presedintele ucrainean Petro Porosenko si cancelarul german Angela Merkel s-au declarat increzatori in organizarea marti a unor discutii cu reprezentanti ai separatistilor prorusi din estul Ucrainei. Cei doi.

Avionul militar prabusit in estul Ucrainei a fost doborat cu obuze trase de pe teritoriul Rusiei

UPDATE - Obuzele care au doborat un avion de transport al armatei ucrainene au fost trase, cel mai probabil, de pe teritoriul Rusiei, sustine Presedintia Ucrainei, citand surse din Ministerul Apararii,.

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura.

Imagini care iti taie respiratia. Cascada iMPIETRITA din Mexic: Apa este fierbinte, apoi se pietrifica

Hierve el Agua este localizata in Oaxaca, Mexic si este o atractie turistica pentru straini si nu numai. Aici apa care izvoraste din pamant este fierbinte si se revarsa in niste bazine pietrificate create.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )