Libnet.ro
UNICEF

19:30

Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Hotnews Hotnews,
 Harta plicurilor in spitalele din estul Europei. Romanii sunt cei mai plini de recunostinta

Platile informale catre medici, denumirea politicos-tehnocrata a plicurilor/spagii din spitale, nu sunt un fenomen specific Romaniei. Asta deoarece mai toate sistemele medicale de stat din regiune, mostenitoare ale vajnicei traditii sovietice, nu sunt capabile sa asigure pacientilor accesul la tratamente in baza asa-zisei asigurari medicale universale. Dar spre deosebire de vecinii lor din regiune, romanii dau plicul la medic mai delicat, mai altfel. Si apoi sufera vartos si pe masura. continuă pe Hotnews

Cel putin 30 de morti si zeci de raniti intr-o explozie dintr-o piata din estul Afganistanului

Cel putin 30 de persoane au murit si 40 de persoane au fost ranite in explozia unei masini-capcana intr-o piata aglomerata din estul Afganistanului, informeaza AGERPRES. in prezent, politia.

Ce mai ramane din bancile Europei

Banca Centrala Europeana va incepe saptamana aceasta verificarea calitatii activelor din sistemul bancar. Actiunea se va derula in contextul programatei preluari, in noiembrie 2014, de catre BCE a rolului de autoritate de supraveghere in sistemul bancar european.

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de .

Washingtonul acuza Moscova ca furnizeaza tancuri separatistilor din estul Ucrainei

Statele Unite au acuzat din nou Rusia, luni, ca isi continua eforturile de destabilizare a estului Ucrainei, afirmand ca Moscova furnizeaza separatistilor prorusi arme precum tancuri si lansatoare de rachete.

Papa Francisc, citat de La Repubblica: In jur de 2% din preotii romano-catolici sunt pedofili. Vaticanul neaga veridicitatea unor parti din interviul publicat de cotidianul italian

Date solide arata ca in jur de 2% din clericii Bisericii Romano-Catolice sunt agresori sexuali, ar fi declarat Papa Francisc intr-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica, informeaza Reuters. Suveranul pontif ar fi aratat ca pedofilia este lepra din casa noastra. Vaticanul a emis dupa publicarea interviului o declaratie in care sustine ca anumite parti din articolul publicat de cotidianul italian de stanga nu sunt corecte, inclusiv cea care il citeaza pe Papa afirmand ca printre agresorii sexuali se numara si cardinali.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )