Libnet.ro
UNICEF

15:01

Porsche 911 Carrera 4, noua masina a Simonei Halep

Hotnews Hotnews,
 Porsche 911 Carrera 4, noua masina a Simonei Halep

Tenismena Simona Halep conduce mai nou un Porsche 911 Carrera 4 Coupe, de culoare rosie, cu interior bej, pe care l-a primit cadou din partea producatorului auto german. Masina beneficiaza de un motor pe benzina de 3,4 litri natural aspirat care dezvolta 350 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 390 Newton-metru Nm), fiind capabila sa atinga 100 km/h in mai putin de 5 secunde cifra exacta depinde de cutia de viteze, anvelope si dotari n. r. continuă pe Hotnews

Patrick Mouratoglou, despre intalnirea pierduta de Serena Williams in fata Simonei Halep: Acest meci nu inseamna nimic

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a vorbit despre meciul pierdut de liderul mondial in fata Simonei Halep, la Turneul Campioanelor 0-6, 2-6). Nu a fost ea insasi in acea zi si asta i-am spus, i-am spus: acest meci nu inseamna nimic, nu ai fost tu pe teren, deci daca joci din nou o sa fie o partida total diferita, a precizat antrenorul in varsta de 44 de ani.

Mesajul Simonei Halep pentru fani: Am terminat 2013 cu o victorie. Anul acesta n-am reusit, dar nu sunt deloc trista

Simona Halep a revenit la inceputul saptamanii de la Singapore, acolo unde a ajuns pana in finala Turneului Campioanelor.

De ce infrangerea Simonei Halep valoreaza mai mult decat o victorie

Simona Halep a reusit mai mult decat daca ar fi obtinut victoria finala la Turneul Campioanelor, a reusit sa-i redea ideii de competitie demnitatea si sa ramana consecventa cu ea insasi. Ar fi putut sa o scoata pe Serena usor din competitie prin meciul anterior cu Ana Ivanovic, dar nu a vrut sa triseze. Astfel, ne-a demonstrat tuturor ca onestitatea este mai valoroasa decat victoria si ca nu trofeul e important, ci felul in care ajungi la el.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )