Libnet.ro
UNICEF

00:07

Porsche lanseaza cel mai puternic Panamera, Turbo S E-Hybrid

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Porsche lanseaza cel mai puternic Panamera, Turbo S E-Hybrid

Porsche lanseaza cel mai puternic Panamera, Turbo S E-Hybrid, cu un motor V8 de 4 litri combinat cu un motor electric si o putere totala de 680 CP. continuă pe Wall-Street Ro

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

ANTOLOGIC: Cel mai prost schior din lume e pe cale sa declanseze un razboi intre Franta si Venezuela (VIDEO)

Venezuela va protesta cu vehementa la nivel diplomatic la adresa Frantei dupa ce a expulzat un concurent la schi fond, poreclit de comunitatea sportiva drept cel mai prost schior din.

Oscar 2017. Cine sunt favoritii in cursa pentru Cel mai bun actor in rolul principal. Preferintele publicului sunt surprinzatoare

Cea mai importanta gala pentru industria filmului, aflata la cea de-a 89-a editie, isi va desemna, pe 26 februarie, castigatorii la categoria Cel mai bun actor in rolul principal.

Dupa ce au facut cel mai mare tricolor uman, protestatarii din Piata Victoriei se pregatesc sa reproduca un steag urias al Uniunii Europene

La protestele din 12 februarie din Piata Victorii, peste 50. 000 de oameni au afisat cel mai mare tricolor uman prin aprinderea lanternelor de la telefoane sub coli colorate in rosu, galben si albastru. Acum, ac.

Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania: Retailerul alimentar se extinde masiv in acest an

Retailerul alimentar Kaufland, cel mai mare angajator privat din economie, isi continua expansiunea si in acest an. Nemtii vor deschide 6 noi magazine in Bucuresti si in tara si au icirc.

Ziarul Romania Libera a fost votat cel mai bun cotidian din Romania. Distinctia a fost oferita de organizatia elvetiana ICERTIAS

Cotidianul Romania Libera a castigat votul de incredere al cititorilor romani, fiind desemnat cel mai bun ziar din tara, cu cel mai bun raport pret - calitate, distinctia fiind acordata in urma studiului de piata Best Buy Award, realizat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS.

Studiu: Capitala Romaniei se afla pe locul cinci intr-un clasament mondial al oraselor cu cel mai aglomerat trafic auto

Bucuresti, capitala Romania, se afla pe pozitia a cincea in clasamentul mondial al oraselor cu cel mai aglomerat trafic auto in timpul orelor de varf.

Suntem printre statele din UE cu cel mai semnificativ declin al consumului de energie, in 2015

Statele baltice, Romania si Bulgaria au inregis-trat in 2015 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 1990, arata datele publicate, ieri, de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Rusia detroneaza Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol

Rusia a detronat Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare producator mondial de petrol in luna decembrie 2016, cand ambele tari au inceput sa isi reduca livrarile inainte de intrarea in vigoare a acordului cu ceilalti producatori pentru a diminua cel mai mare decalaj dintre oferta si cerere din ultimele decenii, transmite Bloomberg.

Utile:Care este cel mai sanatos si hranitor tip de lapte;De ce apare celulita. Cauze si tratamente;Cata apa trebuie sa bem, pentru a fi sanatosi? Vezi daca mitul celor doi litri rezista

5 motive pentru care ar trebui sa mancam cat mai multa ceapa. Ceapa este o leguma pe care o folosim foarte des ca ingredient al mancarurilor gatite precum. Cum iti dai seama ca ai ficatul bolnav. Cinci semne de alarma. Chiar daca nu da simptome clare care sa ne trimita la medic, ficatul bolnav ne transmite totusi.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )