Libnet.ro
UNICEF

06:30

Portugalia: Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile deschise, pentru 70 de zile

B1 B1,
Portugalia: Masca de protectie, obligatorie in toate spatiile deschise, pentru 70 de zile

Purtarea mastii de protectie in toate spatiile deschise va deveni in curand obligatorie in Portugalia, pentru o perioada de 70 de zile, dupa decizia de vineri a Parlamentului de la Lisabona, scrie. continuă pe B1

Masca devine obligatorie in spatiile deschise din judetul Brasov

In judetul Brasov au fost instituite, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in toat.

Restrictii in Timisoara si Sibiu, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a trecut de 3 la 1000 de locuitori. Masca devine obligatorie in spatiile deschise

Noi restrictii in Timisoara si Sibiu, unde rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la 1. 000 de locuitori. Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta se intrunesc vineri sa adopte masurile necesare.

Brasov: Masca, obligatorie in toate spatiile publice Fara grupuri mai mari de 6 persoane pe strazi

In judetul Brasov au fost instituite, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea organizarii de evenimente private, a circulatiei in grupuri pietonale mai mari de sase persoane care nu apartin aceleiasi familii, precum si formarea unor asemenea grupuri, informeaza Agerpres.

Bulgaria: Purtarea mastii devine obligatorie in spatiile deschise, acolo unde nu se poate respecta distanta de 1,5 metri

Incepand de joi, 22 octombrie, autoritatile bulgare au decis ca purtarea mastii sa fie obligatrie, in spatii deschise si pe strazi. Decizia a fost luata pentru a preveni raspandirea noului conornavirus,.

Bucurestenii, avertizati prin sistemul RO-ALERT ca masca de protectie este obligatorie in spatiile publice

In aceasta dimineata, bucurestenii au fost avertizati de autoritati, prin sistemul RO-ALERT, sa respecte noile reguli impuse in Capitala dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a ajuns la 3,19 la mia de locuitori.

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Purtarea mastii in spatiile deschise, decizie ilegala! Gheorghe Piperea: Nu ai voie!!

Masca a devenit obligatorie in spatiile deschise, astfel incat cei care nu vor respecta legea vor risca amenzi de pana la 2,500 de lei. insa Guvernul Orban impune aceasta decizie nelegal, potrivit avocatului Gheorghe Piperea.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )