Libnet.ro
UNICEF

17:15

Masca devine obligatorie in spatiile deschise din judetul Brasov

România Liberă România Liberă,
Masca devine obligatorie in spatiile deschise din judetul Brasov

In judetul Brasov au fost instituite, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in toat. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, lovitura dura pentru bucuresteni. Masca devine obligatorie pe toate strazile din Capitala. De cand intra in vigoare noile restrictii

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a comunicat cele mai noi restrictii care se vor impune incepand de astazi, dupa desfasurarea sedintei Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, de la ora 15:00. Premierul Romaniei a facut anuntul care va intrista milioane de bucuresteni, cu privire la purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile .

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Scolile, gradinitele din Bucuresti, de stat si private, se inchid incepand de marti Masca devine obligatorie in toate spatiile publice deschise

UPDATE: 19 octombrie, ora 22. 30 -Decizia privind modul in care se desfasoara cursurile in universitati apartine Senatului universitar, prin urmare, faptul ca in Bucuresti a fost depasita rata de 3.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

COVID-19 in judetul Hunedoara. Cele 51 de localitati unde purtarea mastii devine obligatorie

In peste 50 de localitati din judetul Hunedoara purtarea mastii devine obligatorie in spatiile publice deschse, iar accesul in incinta localurilor publice este interzis.

Tragedie la o partida de pescuit: Un tanar din judetul Hunedoara a murit electrocutat dupa ce a agatat undita de firele de inalta tensiune

O partida de pescuit s-a transformat intr-o tragedie intr-o localitate dinjudetul Sibiu. Un tanar de 25 de ani din judetul Hunedoara a murit electrocutat duminica dupa ce undita s-a agatsat de firele unui.

Masca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online

Cursurile se vor desfasura exclusiv online in scolile din Bucuresti, iar purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile publice, incepand de marti, ora 0:00, a anuntat purtatorul de cuvant al prefecturii, dupa sedinta Comitetului Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta.

Bucurestenii, avertizati prin sistemul RO-ALERT ca masca de protectie este obligatorie in spatiile publice

In aceasta dimineata, bucurestenii au fost avertizati de autoritati, prin sistemul RO-ALERT, sa respecte noile reguli impuse in Capitala dupa ce rata infectarilor cu noul coronavirus a ajuns la 3,19 la mia de locuitori.

Capitala, in scenariul rosu. De maine se inchid scolile, iar masca devine obligatorie peste tot

Este oficial! De maine scolile din Capitala, dar si cinematografele si restaurantele in interior se vor inchide ca urmare a faptului ca rata de infectare in Capitala a trecut de 3 la mia de locuitori, ajungand azi la 3. 19 la mia de locuitori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )