Libnet.ro
UNICEF

21:30

in Portul Constanta ajung in continuare deseuri din Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 in Portul Constanta ajung in continuare deseuri din Marea Britanie

In Portul Constanta au fost descoperite inca sapte containere de deseuri, pe langa celelalte 26 identificate saptamana trecuta de Garda de Mediu. Toate veneau din Marea Britanie si urmau sa ajunga la firme de reciclare din judetul Ilfov. continuă pe Hotnews

Romania continua sa fie lada de gunoi a Europei: Un nou container cu deseuri, sosit din Marea Britanie, a fost descoperit in Portul Constanta

Politistii de frontiera din Portul Constanta Sud Agigea au depistat mati un nou container illegal de deseuri sosit din Marea Britanie in Romania. Transportatorii au incercat sa pacaleasca vigilenta.

CORONAVIRUS |Al treilea bebelus din Marea Britanie, testat pozitiv cu COVID-19

Un al treilea bebelus din Marea Britanie, de 9 luni, a fost confirmat cu coronavirus. in prezent, micutul se afla in izolare, alaturi de ceilalti doi beblusi testati pozitiv cu COVID-19, unul de 9 luni.

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

CORONAVIRUS. Sfaturile oficiale date de Ministerul Sanatatii din Marea Britanie pentru populatie: Stai acasa, izolat, 7 zile. Nu abuzati de numarul de urgenta. Nu luati medicamente, lasati corpul sa lupte cu virusul

Marea Britanie isi sfatuieste populatia sa stea acasa daca are simptome de infectare cu coronavirus, in niciun caz sa nu mearga la farmacie sau spital. Stati acasa daca aveti una dintre urmatoarele.

Scolile din Marea Britanie se inchid de vineri. Bilantul deceselor din Regat a ajuns la 104

Scolile din Marea Britanie se inchid incepand de vineri, intr-o incercare de a limita raspandirea noului coronavirus in arhipelag. Mai departe, pentru armonizarea socului economic provocat de COVID-19,.

CORONAVIRUS |Marea Britanie: Epidemia va dura pana in primavara anului 2021 si ar putea duce la spitalizarea a aproape 8 milioane de oameni

Un document privind sanatatea publica din Anglia spune ca patru din cinci persoane ar putea contacta virusul COVID-19. Epidemia de coronavirus din Marea Britanie va dura pana in primavara anului viitor si.

Deseurile din Marea Britanie continua sa soseasca in Romania. 26 de containere descoperite pana acum

Autoritatile au descoperit pana acum 26 de containere cu deseuri sosite in Portul Constanta. Ultimul dintre ele a sosit zilele trecute.

Supermarketurile din Marea Britanie iau masuri dure dupa ce oamenii s-au imbulzit la cumparaturi: Niciun cumparator nu mai are dreptul sa ia mai mult de trei produse de acelasi fel

Romania nu-i nici pe departe singura tara in care oamenii s-au imbulzit in supermarketuri sa-si faca provizii la debutul pandemiei de coronavirus. O situatie identica s-a petrecut in Marea Britanie, iar.

CORONAVIRUS |Persoanele peste 70 de ani, rugate de stea acasa pentru 4 luni, in Marea Britanie

Pentru a evita trasmiterea noului coronavirus, toate persoanele cu varsta de 70 de ani si peste din Marea Britanie vor fi sfatuite sa stea acasa in saptamanile urmatoare, a informat, duminica, secretarul.

Cum sunt sfatuiti varstnicii din Marea Britanie sa lupte cu noul coronavirus: Mic dejun englezesc si exercitii fizice cu tigai

Un aport crescut de proteine, mai multa vitamina D din lactate, fibre din cereale si vitamina C din fructe congelate sunt sfaturile pe care nutritionistii britanici le dau englezilor, pe fondul masurilor anuntate de premierul Boris Johnson, printre care si aceea ca persoanele varstnice sa se autoizoleze la domiciliu cateva luni, deoarece sunt o grupa vulnerabila la infectarea cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )