Libnet.ro
UNICEF

11:01

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie: Sute de oameni de stiinta ii cer lui Boris Johnson sa ia masuri urgente privind COVID-19

Sute de membri ai comunitatii stiintifice britanice ii cer prim-ministrului Boris Johnson sa ia masuri urgente privind COVID-19.

Boris Johnson, despre lupta cu noul coronavirus: Trebuie sa actionam ca orice guvern pe vreme de razboi

Boris Johnson a declarat marti seara intr-o conferinta de presaca Marea Britanie trebuie sa opreasca raspandirea noului coronavirus intr-un punct in care sa nu copleseasca sistemul public de.

Romania continua sa fie lada de gunoi a Europei: Un nou container cu deseuri, sosit din Marea Britanie, a fost descoperit in Portul Constanta

Politistii de frontiera din Portul Constanta Sud Agigea au depistat mati un nou container illegal de deseuri sosit din Marea Britanie in Romania. Transportatorii au incercat sa pacaleasca vigilenta.

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

CORONAVIRUS. Sfaturile oficiale date de Ministerul Sanatatii din Marea Britanie pentru populatie: Stai acasa, izolat, 7 zile. Nu abuzati de numarul de urgenta. Nu luati medicamente, lasati corpul sa lupte cu virusul

Marea Britanie isi sfatuieste populatia sa stea acasa daca are simptome de infectare cu coronavirus, in niciun caz sa nu mearga la farmacie sau spital. Stati acasa daca aveti una dintre urmatoarele.

OMV amana din nou o decizie pentru investitia din Marea Neagra

Grupul austriac petrolier OMV a amanat din nou o decizie de investitie in proiectul de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra, potrivit Reuters. O decizie ar putea fi luata cel mai devreme anul viitor. Decizia fost luata si in contextul in care partenerul sau american ExxonMobil are in vedere iesirea din proiect. OMV si-a semnalat interesul pentru a cumpara o parte din pachetul Exxon.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )