Libnet.ro
UNICEF

21:30

Portul Mangalia a fost inchis traficului maritim din cauza vantului puternic

B1 B1,
Portul Mangalia a fost inchis traficului maritim din cauza vantului puternic

Portul Mangalia a fost inchis, vineri seara, incepand cu ora 22:00, traficului maritim, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. De asemenea, din cauza conditiilor. continuă pe B1

Portul Mangalia, inchis din cauza cetii.

Portul Manglia a fost inchis, marti dupa-amiaza, incepand cu orele 16. Masura a fost luata din cauza cetii dense, conform Infotrafic. De altfel, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata asociata cu burnita in judetele Constanta si Tulcea. Citeste si: Ger si viscol. Prognoza meteo pana pe 2 februarie Acelasi fenomen se manifesta si in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Galati,Vrancea inclusiv drumurile nationale si europene.

UPDATE Situaita traficului: Circulatie ingreunata din cauza conditiilor meteo, pe A1, A2 si A3

Pe numeroase artere rutiere din zonele aflate sub atentionarea meteorologica de viscol se circula ingreunat la aceasta ora din cauza carosabilului umed, fiind posibil sa apara si poleiul, aceleasi conditii dificile fiind inregistrate si pe autostrazile A1 Bucuresti-Pitesti, A2 Bucuresti-Constanta si A3 Bucuresti - Ploiesti, anunta Centrul Infotrafic. Totodata, autoritatile navale din Republica Serbia au luat vineri masura inchiderii traficului fluvial pe Dunare, in perimetrul portului Veliko Gradiste din cauza vitezei mari a vantului.

DN67C este inchis intre localitatile Novaci si Ranca din cauza viscolului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale anunta ca incepand cu ora 22:00 se inchide circulatia pe drumul national DN67C intre km 16+000 - 34+800 intre localitatile Novaci si Ranca din judetul Gorj, din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti, conform unui comunicat remis redactiei.

Ultima discutie a lui Iovan cu Romastsa: Nu vedea nimic din cauza cetii.

Pilotul Adrian Iovan a avut ultima convorbire cu cei de la Romatsa cand a trecut de Sibiu si a anuntat ca va fi nevoit sa coboare la o altitudine mai mica decat cea normala, pentru ca nu vedea nimic din cauza cetii, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii fost transportati la spital. Doi dintre raniti au murit Pilotul ar fi anuntat atunci ca va cobori la 2. 100 de metri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. A coborat pentru a vedea spatiul. In .

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii .

MApN: Elicopterele IAR 330 nu au putut pleca luni pentru interventia in Apuseni, din cauza vremii

Elicopterele IAR 330 M echipate cu chit MEDEVAC de la Campia Turzii si Gearmata care au fost pregatite sa intervina in Apuseni luni nu au putut desfasura misiunea din cauza conditiilor meteo nefavorabile,.

Infotrafic: Circulatie ingreunata pe A3 din cauza burnitei si a vantului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR) anunta, vineri seara, ca circulatia auto este ingreunata pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti, din cauza burnitei si a vantului care.

Trafic ingreunat pe A3, din cauza lapovitei si a vantului puternic.

Pe Autostrada A3 Bucuresti Ploiesti traficul rutier se desfasoara ingreunat din cauza burnitei si a vantului care sufla cu putere. Carosabilul este ud si exista riscul aparitiei poleiului, informeaza centrul Infotrafic. Politai recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza in functie de vizibilitate, sa foloseasca luminile de intalnire impreuna cu cele de ceata si mareasca distanta in mers. Citeste si: Comandamentul de iarna, la Palatul Victoria. ANM nu exclude cod rosu de scurta .

Alerta in Marea Britanie, din cauza unui vas esuat ce ar proveni din Canada, plin de sobolani canibali (VIDEO)

Panica in Marea Britanie din cauza unei posibili invazii a unor sobolani canibali, ce ar proveni de pe nava ruseasca parasita, Lyubov Orbova. Fostul vas de croaziera ar fi esuat pe tarmurile regatului, dupa.

Seful BM: Sudul Europei risca sa piarda o intreaga generatie din cauza somajului cronic

Sudul Europei risca sa piarda o intreaga generatie din cauza somajului cronic, un motiv special de ingrijorare fiind somajul extrem de ridicat in randul tinerilor, a declarat presedintele Bancii Mondiale BM), Jim Yong Kim, la Forumul Economic Mondial de la Davos, relateaza CNBC.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )