Libnet.ro
UNICEF

22:15

Portul Mangalia, inchis din cauza cetii.

România Liberă România Liberă,
Portul Mangalia, inchis din cauza cetii.

Portul Manglia a fost inchis, marti dupa-amiaza, incepand cu orele 16. Masura a fost luata din cauza cetii dense, conform Infotrafic. De altfel, meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata asociata cu burnita in judetele Constanta si Tulcea. Citeste si: Ger si viscol. Prognoza meteo pana pe 2 februarie Acelasi fenomen se manifesta si in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau, Galati,Vrancea inclusiv drumurile nationale si europene. continuă pe România Liberă

Ultima discutie a lui Iovan cu Romastsa: Nu vedea nimic din cauza cetii.

Pilotul Adrian Iovan a avut ultima convorbire cu cei de la Romatsa cand a trecut de Sibiu si a anuntat ca va fi nevoit sa coboare la o altitudine mai mica decat cea normala, pentru ca nu vedea nimic din cauza cetii, conform Mediafax. Citeste si: UPDATE. Incident aviatic la Cluj. Supravietuitorii fost transportati la spital. Doi dintre raniti au murit Pilotul ar fi anuntat atunci ca va cobori la 2. 100 de metri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. A coborat pentru a vedea spatiul. In .

MApN: Elicopterele IAR 330 nu au putut pleca luni pentru interventia in Apuseni, din cauza vremii

Elicopterele IAR 330 M echipate cu chit MEDEVAC de la Campia Turzii si Gearmata care au fost pregatite sa intervina in Apuseni luni nu au putut desfasura misiunea din cauza conditiilor meteo nefavorabile,.

Avion Cluj-Bucuresti, oprit la decolare din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti a fost oprita, luni, la decolare, la ora 19:00, din cauza unor probleme tehnice. Potrivit directorului Aeroportului International Avram Iancu, David Ciceo, avionul a.

Un avion Cluj-Bucuresti s-a oprit in timpul procedurilor de decolare din cauza unor probleme tehnice

O aeronava care facea o cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti si care era programata sa decoleze luni, la ora 19. 00, s-a oprit in timpul procedurilor de decolare, din cauza unor probleme tehnice, avionul fiind supus unor verificari, transmite Mediafax.

Un avion Cluj-Bucuresti nu a putut decola din cauza unor probleme tehnice.

O aeronava care facea o cursa Tarom Cluj-Napoca - Bucuresti si care era programata sa decoleze, luni, la ora 19. 00, s-a oprit in timpul procedurilor de decolare, din cauza unor probleme tehnice, avionul fiind supus unor verificari, conform Mediafax. Directorul Aeroportului International Avram Iancu din Cluj, David Ciceo, a declarat ca aeronava Tarom RO 648, care trebuia sa plece la ora 19. 00 spre Bucuresti, a avut probleme tehnice la decolare si a revenit la platforma pentru .

Italia: Un mort, un disparut si 600 persoane evacuate, din cauza intemperiilor

O persoana a murit, un barbat a fost dat disparut, iar alte 600 au fost evacuate in apropiere de Modena, Italia, din cauza ploilor torentiale, relateaza AFP. La Bastiglia, in provincia Modena, pompierii.

Cum se scumpesc rosiile romanesti din cauza agentului termic de la Bucuresti.

Pretul legumelor romanesti de primavara ar putea creste considerabil, daca cea mai mare sera din Romania, aflata langa Bucuresti, isi va inchide portile. Conducerea firmei Leoser SA, proprietara serelor, a anuntat in week-end ca, din cauza faptului ca Primaria Capitalei a decis marirea cu 40% a tarifului gigacaloriei, este nevoita sa-i concedieze pe toti cei 2000 de angajati. De altfel, acestia au intrat de ieri in greva, in semn de protest fata de decizia municipalitatii. Reprezentantii .

ITALIA: Un mort, o persoana data disparuta si alte 600 evacuate din cauza inundatiilor.

Un medic a murit, un alt barbat a fost dat disparut, iar alte aproximativ 600 de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele, in apropiere de Modena nord-est), din cauza unor ploi torentiale, conform Mediafax. La Bastiglia, in provincia Modena, pompierii cautau un barbat disparut, in noaptea de duminica spre luni, in apele unui canal. Potrivit primelor informatii este vorba despre un locuitor care ar fi cazut din barca pneumatica in timp ce incerca sa intervina in ajutorul altor .

Trafic ingreunat in judetul Iasi din cauza zapezii si poleiului

Traficul este ingreunat, luni dimineata, in judetul Iasi, pe DN 28, din cauza zapezii si a poleiului, potrivit Centrului Infotrafic. Astfel, in judetul Iasi, circulatia rutiera se desfasoara.

Trafic ingreunat pe DN 28, din cauza zapezii si poleiului.

Circulatia pe DN 28, din judetul Iasi, se desfasoara cu greutate luni dimineata, din cauza zapezii si poleiului, conform Centrului Infotrafic, relateaza B1. ro. Intre localitatile Pascani si Motca s-a depus un strat de zapada de aproximativ un centimetru, pe alocuri existand si polei. Citeste si: Cod galben de ninsori in Suceava, Botosani, Neamt si Iasi Soferii sunt sfatuiti sa nu plece la drum fara anvelope de iarna. Pana la ora 15:00, judetul Iasi se afla sub cod galben de ninsoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )