Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Marea Britanie, din cauza unui vas esuat ce ar proveni din Canada, plin de sobolani canibali (VIDEO)

B1 B1,
Alerta in Marea Britanie, din cauza unui vas esuat ce ar proveni din Canada, plin de sobolani canibali (VIDEO)

Panica in Marea Britanie din cauza unei posibili invazii a unor sobolani canibali, ce ar proveni de pe nava ruseasca parasita, Lyubov Orbova. Fostul vas de croaziera ar fi esuat pe tarmurile regatului, dupa. continuă pe B1

Trei masini au fost lovite si doi soferi au suferit rani din cauza unui sofer care nu a pastrat distanta regulamentara

Nu a pastrat distanta regulamentara intre masini, motiv pentru care a produs un accident in lant. A izbit doua masini, iar doi soferi au suferit rani usoare. Din cauza accidentului traficul a fost blocat cateva minute pe soseaua Maracineni-Budeasa.

O romanca si-a gasit slujba de vis in Marea Britanie

O romanca a venit in Marea Britanie pentru o slujba in spatele unui birou, iar acum isi risca viata intr-o cascadorie spectaculoasa, anunta Mirror. Dumitrita Tudorache visa un post in sectorul.

Marea Britanie: Iranul nu a inregistrat progrese in respectarea drepturilor omului

Marea Britanie a reprosat noului regim iranian ca nu a pus in aplicare reformele promise in domeniul respectarii drepturilor omului si a apreciat ca exista putine sperante cu privire la ameliorarea acestei situatii pe termen scurt, potrivit unui raport al Foreign Office.

Pastila de slabit care se transforma in balon gastric, lansata in Marea Britanie

Obalon este numele uneia dintre cele mai noi metode de slabit, disponibila de putin timp in Marea Britanie: pastila care, odata inghitita, se transforma intr-un balon care se umfla si umple stomacul, astfel incat pacientului sa-i elimine senzatia de foame.

VIDEO Marea Britanie estimeaza ca in 2016 va reveni la productia auto pe care o avea in 1972

Productia auto din Marea Britanie va reveni in 2016 la circa 1,92 milioane unitati, volum care nu a mai fost atins din 1972, anul in care au fost produse cele mai multe masini in Regatul Unit. Productia auto britanica s-a aflat in declin permanent din 1972 incoace, iar pe o tendinta ascendenta a reintrat incepand cu anul 2012.

Rata somajului din Marea Britanie, cel mai mare declin din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie. Asta inseamna ca se plaseaza foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la.

Marea Britanie: Rata somajului a inregistrat cel mai mare declin trimestrial din 1997.

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat in perioada septembrie-noiembrie cea mai mare scadere dupa 1997, la 7,1%, de la 7,4% in perioada august-octombrie, plasandu-se foarte aproape de nivelul de 7% de la care Banca Angliei a anuntat ca va lua in considerare majorarea dobanzii cheie de 0,5%, conform Mediafax. Declinul ratei somajului a depasit cu mult asteptarile analistilor, care anticipau un nivel de 7,3%, relateaza The Guardian. In urma informatiei, lira sterlina a urcat la cel mai .

Un roman a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru trafic de droguri in Marea Britanie

Un sofer roman de camion a fost condamnat la sapte ani de inchisoare, in Marea Britanie, pentru incercarea de a introduce in mod ilegal 10 kilograme de cocaina in portul Dover, relateaza ITV News. Valoarea.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )