Libnet.ro
UNICEF

22:45

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

România Liberă România Liberă,
Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii . continuă pe România Liberă

New York: Peste 3.000 de curse aeriene anulate, in urma unui viscol puternic

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, potrivit presei internationale.

Problema de sanatate pentru care Valentina Pelinel cauta rezolvare la New York

Valentina Pelinel se confrunta cu o problema de sanatate ingrijoratoare pentru rezolvarea careia a plecat chiar la New York. Acolo consulta cativa medici priceputi pentru a se vindeca. Fostul model international a cazut la schi si si-a rupt ligamentul incrucisat anterior.

Un nou val de frig INGHEATA coasta de est a Americii. in New York s-a decretat stare de urgenta

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, a decretat stare de urgenta in cinci regiuni dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii. in zona afectata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )