Libnet.ro
UNICEF

01:05

O poveste despre cum ignora Victor Ponta si ministrul energiei problemele grave de la Complexul Energetic Oltenia, un mamut cu 18.500 de angajati, si despre cum este protejat un management pagubos

Hotnews Hotnews,
 O poveste despre cum ignora Victor Ponta si ministrul energiei problemele grave de la Complexul Energetic Oltenia, un mamut cu 18.500 de angajati, si despre cum este protejat un management pagubos

Situatie extrem de tensionata in Gorj. Peste treizeci de angajati ai Complexului Energetic Oltenia se afla in greva foamei, in fata sediului companiei din Targu-Jiu, de trei-patru zile. De tot atat timp, circa 80 de angajati ai minei Tehomir sunt blocati in prezent in subteran. Compania a fost adusa in pragul falimentului din cauza managementului dezastruos si a incheierii unor contracte absolut paguboase. Soarta a 18. 000 de oameni de la CE Oltenia este incerta, mai ales in conditiile in care directorul general, Laurentiu Ciurel, a anuntat restructurari masive si inchiderea a 25% din capacitatea de productie a societatii. Insa, ca si cum nu ar avea nicio responsabilitate, premierul Victor Ponta si ministrul energiei Andrei Gerea ignora total problemele din Gorj. Ponta mai este si deputat de Gorj, insa judetul intra in atentia sa doar in campaniile electorale. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: N-am discutat niciodata cu doamna Udrea despre procurori. Probabil ca dansa a vrut sa se dea mai importanta

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vorbit duminica seara, in cadrul unei emisiuni a postului B1 TV, despre declaratiile Elenei Udrea care sustinea ca a discutat cu liderul de la Palatul Victoria numirea Laurei Codruta Kovesi ca sefa a DNA, infirmand afirmatiile fostului ministru din perioada guvernelor Boc.

Victor Ponta, despre Codurile fiscale: Toate procedurile vor fi impecabile

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, a anuntat, miercuri, premierul Victor Ponta.

Ce spune Victor Ponta despre justitia din Romania in presa straina

Premierul Victor Ponta a declarat Agentiei de Presa Reuters ca dupa instalarea presedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni sistemul de justitie din Romanie este liber de orice influenta politica.

Sorin Rosca Stanescu: Acum, cand Horia Georgescu da cu pixul, el il va denunta, implicit, pe Victor Ponta. Cu certitudine

Sorin Rosca Stanescu, fostul senator liberal care acum is ispaseste pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional, sustine ca Horia Georgescu, actualul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie il va denunta la DNA pe actualul premier, Victor Ponta, despre care spune ca este protectorul sau din umbra.

Minerii de la CE Oltenia, aflati in greva foamei, vor sa discute cu ministrul Energiei

Minerii de la Complexul Energetic Oltenia, aflati in greva foamei, in fata sediului din Targu Jiu, vor sa discute cu ministrul Energiei, Andrei Gerea, informeaza Mediafax.

Ion Cristoiu: Daca Parlamentul va vota impotriva urmaririi penale a lui Dan Sova, ar lovi direct in Victor Ponta. Nu-l vad pe Ponta facand gesturi de marinimie fata de prietenii sai

In lupta pe care presedintele PSD, Victor Ponta, o dupe pentru a scoate partidul din sfera aparatorilor coruptiei, ar putea cadea chiar el, deoarece un vot la Senat care l-ar scapa pe Dan Sova de arestare.

Alina Gorghiu si Victor Ponta se contrazic pe tema alocatiei pentru copii

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si premierul Victor Ponta au avut, marti, un schimb de replici pe tema alocatiei de stat pentru copii. Dupa ce liberala a afirmat intr-o emisiune TV ca alocatia de stat pentru copii trebuie sa creasca de la 46 de lei la 200 de lei, premierul Ponta a replicat pe Twitter.

Victor Ponta aproba demisia lui Darius Valcov, dupa ce DNA a cerut arestarea ministrului Finantelor

UPDATE - Victor Ponta a anuntat pe Twitter ca aproba demisia lui Darius Valcov si ca ii va face o noua propunere presedintelui Iohannis pentru Ministerul Finantelor Publice. Avand in vedere noua cerere a DNA.

Victor Ponta: Daca ati uitat ceva pe codul fiscal, e vina voastra (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a precizat joi, intr-o sedinta a Guvernului, ca are siguranta ca noul cod fiscal poate fi adoptat pana saptamana viitoare, miercuri. Codul de procedura fiscala a fost terminat,.

Victor Ponta ii cheama pe ministri in sedinta extraordinara de Guvern pentru aprobarea Codurilor fiscale

Guvernul se va reuni joi, la ora 11,00, in sedinta extraordinara, pentru aprobarea proiectelor Codului fiscal si Codului de procedura fiscala. Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )