Libnet.ro
UNICEF

05:30

Povestea terifianta a unei fete de 15 ani care il acuza de viol pe un cunoscut avocat din Gorj: Si-a turnat vin pe organul sexual

Adevărul Adevărul,
Povestea terifianta a unei fete de 15 ani care il acuza de viol pe un cunoscut avocat din Gorj: Si-a turnat vin pe organul sexual

O adolescenta in varsta de 15 ani traieste o adevarata drama, dupa ce in urma cu un an a trecut printr-o experienta pe care nu o va uita toata viata. Fata il acuza pe un cunoscut avocat din Gorj de faptul ca a violat-o si a sechestrat-o. continuă pe Adevărul

Oprea: Sunt prieten cu Liviu Dragnea de 15 ani. Cu el pot sa beau si vinuri reci, putem bea si ceaiuri fierbinti

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat, luni, ca respecta decizia PSD care i-a dat votul lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar, aratand ca este prieten cu acesta de 15 ani si poate sa bea cu el si vinu.

Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume este mai batran cu 15 ani decat iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Primul smartphone din lume a venit cu 15 ani inainte de iPhone

Prima companie care a avut curajul sa-si intituleze telefonul smartphone a fost Ericsson, cu modelul R380, in anul 2000. Avem senzatia ca a trecut atat de mult timp de atunci si suntem atat de obisnuiti cu telefoanele inteligente, incat daca am fi intrebati cine a creat primul smartphone din lume, probabil am raspunde instinctiv Apple. [] Primul smartphone din lume a venit cu 15 ani inainte de iPhone Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

S-a inecat la doar 15 ani

Teribilismul ucide! O adolescenta de 15 ani a murit inecata, dupa ce un prieten ar fi convins-o sa intre in rau, desi niciunul dintre ei nu stia sa inoate. Baiatul a incercat cu ultimele puteri sa se.

Marturiile socante ale parintilor unei fete violate

La o luna si jumatate de cand a fost rapita si abuzata, o fata din Caracal inca asteapta ca cei 4 barbati care au batjocorit-o sa fie pedepsiti. Cu legea in mana, autoritatile i-au lasat liberi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )